Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Olaszországi Alfa Romeo sportos járműveket gyárt vezetöknek. Az autó gyártója csatlakozott a Fiat csoporthoz 1986-ban.
Az Alpina márka nagyon népszerű a sport autó szerelmesei között. A cég kínál tuning autókat, alapból a BMW termékcsaládjának.
Angol sportautó gyártó, ami a közhasználatra tervezett sportjárművek készítésére szakosodott a 20 század elején.
Az Audi gyártó prémium kategóriás sportos járműveket gyárt. Ma az Audi az autógyártók vezetője a világon, főleg a következő területeken: középosztály, felső középosztály és a felső osztály járműveknél.
A Bentley egyike a vezető luxus autó gyártóknak.
A BMW, német gyártó kiváló minőségével meggyőzte a járművezetőket szerte a világon. A BMW maga is aktívan részt vesz az új abroncsok gyártásánál .
BMW M GmbH egyik leányvállalata a BMW autógyártó cégé,és felelős a BMW modellek.módosításokért.
A Cadillac autómárka a General Motors amerikai autógyár része, amely specializálódott a kiváló autókban.1970-es években a márka híres volt a saját méretéről.
A Chevrolet 1911-ben alakult Amerikában. Tiszteletre méltó számos autó modelleket kínál a cég az egész világon.
Tradicionális amerikai cég. 2011-ben a Fiat Group a Chrysler Group LLC legjöbb tulajdonosa lett.
A Citroën márka 1919-ben kezdődött, amikor az első Citroën típusú autó került gyártásra. Ma a vállalat az egyik legnagyobb európai autógyártó. Kis végrehajtó és transzporter autó modeleket gyárt.
Dacia egy jól ismert járműgyártó. A cég 1966-ban alakult együttmőködésben a francia autógyártó Renault céggel.
Daewoo a General Motors leányvállalata specializálódott kis járművekre és kompakt autókra.
Daihatsu híres különösen a kis családi autókról. A gyártó kínálatát kiegészíti néhány SUV modell és különböző kisteherautó is
Dodge egy amerikai autóipari márka, a Chrysler Group LLC részlege. A Dodge az európai piacon az amerikai járművéről híres.
Ferrari autók az egyike a legnagyobb csodálatos járműveknek. Olasz gyártó, sport és a Forma 1-es autók, 90%-ban a Fiat Group tulajdonosa.
A Fiat S.p.A-t 1899-ben alapították. A Fiat kínál kis járműveket és kompakt autókat.
A Ford az egyik legnagyobb autógyártó a világon. Az autók az összes igényenek és elvárásnak eleget tesznek.
Honda portfóliójában elsősorban a családi autók vannak. A japán cég autókat és motorkerékpárokat gyárt. A Honda a világ legnagyobb motorgyártó.
Hyundai egyik fiatal autógyártó. A cég 1969-ben alakult, és 8 évvel később gyártotta meg az első autót. Specializálódtak családi autókban, terepjárókban és sportautókban.
Infiniti a luxus autógyártó a Nissan cég tulajdonosa is.
A Isuzu japán autógyártó ismert a különleges járművekről, mint például a ORV és a pick-up, ezért a az autó modellek gyártó listája meglehetősen rövid.
A Nagy-Britanniában lévő Jaguar gyártó luxus sportautókat gyárt. Mivel ezek sportkocsik és nagy teljesítményű motorokra használják első sörban a 16 és 21 collos gumiabroncsokról van szó.
A Jeep ismert a terepjáró autógyártó. Az egyik legnépszerűbb modell a Jeep Cherokee.
KIA a máodik dél-koreai autógyártó és az autókat világ-szerte árulja. Kis- és családi autókat és a furgon modelleket is gyárt.
A Lada már régóta az Oroszország és Kelet-Európa legnagyobb autógyártója. Idővel, együttműködtek sok más autógyártókkal.
Az olasz autógyártó 1964 óta limitált sportautókat gyárt és 1998-ben integrálva volt a Volkswagen csapatban mint az Audi AG része.
MC egy tradicionális angol autómárka. Miútán a MG Rover autócég megszűnt az autókat a Shanghai Automotive Industry Corporation cég készíti.
Mitsubishi Japánból származik és az egyik legnagyobb autógyártó a világon, mely kompakt autókat, családi autókat, kisteherautókat és terepjárókat gyárt.
A japán cég első autóitAusztráliának gyártotta, ma a Nissan exportál az egész világban. Több modelleket gyárt, mint a kompakt modelt, családi autókat, sport autókót és SUV járműveket.
Sok vezetőnek a Porsche egyet jelent a sportkocsiknál. A Porsche emelkedett a 60-as években, a Porsche 911 modellel. Emellett, Porsche az egyik kevés aktív autógyártó aki részt vesz a gumiabroncsok új technológia kifejlesztéseben.
A Proton malajziai cég, amely k alakult a Heavy Industries Malajzia és a a Mitsubishi japán cégből és a gyártást megkezdte 1985-ben.
Ma a Renault az egyik legkeresettebb autómárka Európában. A több modelleknek köszönhetően a Renault megfelelő autót kínál és minden igénynek megfelel.
Nagy-Britanniában gyártják a Rover a márkát, hosszú történelme van. A Viking hadihajó címke alig a 80-as években lett elkezdve.
A Saab svéd márka megbízható és magas futásteljesítményú autó.
A Seat spanyol autógyártó 1950-ben alakult és a 90-es években lett a Volkswagen-csoport tulajdonosa. Elsősorban a kompakt és a család autókat gyártja.
A Daimler cég kompakt autója népszerű elsősorban a vezetőknek, akik többet utaznak városokban.
A negyedik legnagyobb Dél-Koreai autó cég, SsangYong, inkább 4X4 autókban specializálódott. 1991-ben SsangYong kezdett egy technológiai partnerséget a Mercedes Benz-zel.
Subaru a legnagyobb 4x4 autógyártó a világon. A SUV teljesítmény mellett a japán gyártó kínál kompakt és családi autókat is.
A Suzuki japán cég 1909-ben alakult. 1937-ben a kis személyautót (subcompact) fejlesztették ki, és még ma is gyártják. A Suzuki katalógusban van számos családi modell és SUV.
Volvo a svéd autógyártó több modellel rendelkezik, mint a családi autók, teherautók, luxus autók, valamint a SUV-ok. A Volvo autók általában híresek a magas futásteljesítményükről.