Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:Alfa Romeo gumiabroncsok

Az optimális gumiabroncsok vásárlásában fontos szerepet játszik az általuk nyújtott biztonság és kényelem. A gumiabroncsok minőségének javítása érdekében, az Alfa Romeo több éve különböző gumiabroncsgyártókkal dolgozik. A 147-GTA modell esetében Yokohoma-V102 gumiabroncsok kerültek használatra, míg a legendás Spider modellen a Dunlop által gyártott Alfa Romeo gépkocsikra alkalmas gumiabroncsok találhatóak. A nagyobb gyártók a Bridgestone gyártóval is együttműködnek. Mindezek ellenére, az Alfa Romeo gépkocsikra alkalmas gumiabroncsok kiválasztásakor, más gumiabroncsgyártók termékeit is választhatja. Az eladott gépjárművek nagy számának köszönhetően, a gumiabroncsgyártók Alfa Romeo gépjárművekre alkalmas, optimális gumiabroncsokat kínálnak.

több ...

Fontos szempontok a gumiabroncsok kiválasztásakor

A gumiabroncsok vásárlásakor figyeljen az EU címkére. Ennek tartalmaznia szükséges az üzemanyag-fogyasztásra, gördülő-ellenállásra, nedves úttesten történő tapadásra, és zajszintre vonatkozó összes előírást. Így meggyőződhet, hogy az Ön Alfa Romeo autója biztonságosan közlekedik, időjárási feltételektől és az úttest típusától függetlenül. Nagy különbségek jelentkeznek, főként a fékezi távolságot illetően. Kategóriától függően, a gépjárműnek 18 és 45 méter között távolságra van szüksége, hogy megálljon, fékezés esetén. [X]

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.