Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Motorkerékpár gumik

A motorkerékpár gumiknak nagyon nagy hatásuk van az általános közúti biztonságra. A gumiknak meg kell, hogy feleljenek a járműnek és az évszaknak egyaránt, ahhoz, hogy Ön egy motorkerékpáron biztonságosan eljusson A pontból a B pontba. A motorkerékpár kézikönyve tartalmazza a további részleteket arról, hogy milyen abroncs engedélyezett, milyen modell, és magába foglalja a további információkat, mint például az abroncs szélessége , afelni átmérője és a sebességi index . Ha gyakran vezet télen, akkor szüksége lesz a éli motorkerékpár abroncsok egyikére, vagy legalábbis egy pár négyévszakos gumira.

Rendeljen kedvező áron motorkerékpár abroncsokat ingyenes kézbesítéssel

A jó motorkerékpár abroncsoknak jó a tapadásuk, még nedves utakon is, és biztonságot nyújt a közúti kanyarokban. Sok gumiabroncs gyártó kínál hasonlóan kiváló minőségű motorkerékpár abroncsokat , és agumik.hu oldalon a megfizethető árú modellek átfogó választékát találja. Csak válassza ki a kívánt méretet, a sebességi indexet és a márkát, hogy az összes rendelkezésre álló termék megjelenjen a képernyőn. A szállításingyenes .

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is