Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Öntet gumik

A felújított gumiabroncsok olcsó megoldást jelentenek az alacsony költségvetéssel rendelkező gépjárművezetők számára, akik mégsem akarnak lemondani a jó minőségről. A gumiabroncsok gyártása egy különleges eljárás alapján történik, amely által az autógumik futófelületét egy új gumiréteggel vonják be. A felújított gumiabroncsok egyre inkább jelen vannak a piacon, a prémium gyártók alacsony árakon ajánlják ezeket. A felújított gumiabroncsok az összes elképzelhető méretben megtalálhatóak, a felnik mindegyik átmérőjére és különböző profilmélyedésekkel rendelkeznek.

A felújított gumiabroncsok jó minősége

Az ipari mennyiségben gyártott gumiabroncsok megállják helyüket az új gumiabroncsokkal szemben. A felújított téli gumiabroncsok, az elvégzett teszteken, nagyon gyakran optimális tapadást mutattak a hóval borított úttesteken. Sőt, a fejújított gumiabroncsok nem mutathatnak veszteséget a féktávolság, és a kezelhetőséget illetően sem. Az egyetlen hátrány az elhasználódás vonatkozásában jelenik meg. Ez hozzávetőlegesen 30% az új gumiabroncsokkal szemben. Éppen ezért, a felújított autógumik olcsóbbak. Akár 50% megtakarítást is elérhetnek.

A felújított gumiabroncsok tulajdonságai

Általában, a gumiabroncsok csak egy alkalommal kerülnek felújításra. Azonban, a felújítás érdekében, az autóguminak meg kell felelnie különböző kritériumoknak. Például az autógumi szerkezete teljesen ép kell, hogy legyen. Ezáltal biztosítják a téli gumiabroncsok megfelelését a biztonsági előírásoknak.

Fontos hozzájárulás a környezetvédelemhez

A felújított gumiabroncsok nem csak olcsók, hanem hozzájárulnak a környezetvédelemhez is, az ásványi anyagok és fosszilis tüzelőanyagok megőrzése által. Egy új autógumi gyártásához hozzávetőlegesen 28,5 liter kőolaj szükséges. Egy felújított gumiabroncs gyártásakor, a gyártáshoz szükséges anyagok 20%-al csökkenthetőek, egy új gumiabroncshoz szükséges anyagmennyiséggel szemben.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is