Rendelés állapotának x
Kijelentkezés
Gumi keresés
Szélesség
Magasság
Átmérő
Reifen Finden

A jármű adatai szerint
Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Icon-a Icon-a
Válasszon Méretet
Icon-b Icon-b
Válasszon Gumit
Icon-c Icon-c
Szállítási és szerelő-állomás partnerek
Icon-d Icon-d
Biztonságos fizetés és rendelés

Nyárigumik – a remek fogás garantált!

Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a nyári gumik felszereléséhez. Az abroncsoknak még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A megfelelő nyári összetevők

A nyári abroncsok gumikeveréke kevésbé rugalmas mint a téligumik – különösen magasabb hőmérsékleten. Ennek következtében alacsonyabb a gördülési ellenállás és a kopás, igy kényelmesebb a vezetés és alacsonyabb a zajszint. Továbbá, a nyárigumik magassabb pontszámot értek el a teszteléseken, ami a futásteljesítményt és a kormányzás stabilitását illeti. Másik előnyük a nyári abroncsoknak a lecsökkent üzemanyag-fogyasztás.

Optimális a teljesítményspektrum a nyári gumikkal

A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Ezeket a gumiabroncsokat magassabb hőmérsékletre, túrázásra, száraz és esős,csúszós utakra tervezték. Annak érdekében, hogy optimálisan meg tudjanak birkózni ezekkel a feltételekkel, a következőkkel rendelkeznek:
  • bordák,
  • futófelületi sávok
  • barázdák
A fent felsoroltak biztosítják az optimális teljesítményspektrumot nyári körülmények között. Az összes információ egy adott nyári gumiabroncsról - mint például a terhelési index, a felni átmérője, magasság és szélesség aránya - megtalálható az oldalon.

Mély abroncsprofil a biztonságért

Az új nyárigumik 8 mm-es profilmélységgel rendelkeznek – bármely kissebb mélység csökkenti a nyári abroncsok tapadását a nedves utakon. A törvény által előirt minimális mélység 1.6 mm, amely a minta középső háromnegyed részére, valamint az abroncs teljes kerületére vonatkozik.Abban az esetben, ha a futófelület mélysége túl kevés felveti az aquaplaning kockázatát és növeli a féktávolságot. Ha biztonságra, kényelemre és élvezetes utazásra vágyik, tekintse meg a nyári gumikat a gumik.hu oldalon.

Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás költségét Magyarországon belül.

Hírlevél

Fogadjon híreket, információkat az abroncsokról, ajánlatokról és versenyekről

Szervezet

Fizetési lehetoségek

© 1999-2019 gumik.com Ajánlat a Delticom OE -tól