Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Off-Road/4x4-es, SUV gumik

Az Off-Road/4x4-es SUV gumikat különösen SUV járművekre és terepjárókra tervezték. Függetlenül attól, hogy nyári , téli vagy off-road gumik, az abroncsok e skálája nyújtja az optimális kényelmet a biztonságos vezetéshez.

Ideális sportversenyekre

Az Off-Road/4x4-es, SUV gumik magas sebességre ajánlottak. Az Off-Road/4x4-es, SUV abroncsok nagy előnye a kínált kanyarstabilitás, ami használatukat ideálissá teszi sportversenyeken.

AzOff-Road/4x4-es, SUV gumik tulajdonságai

Az Off-Road/4x4-es, SUV abroncsok több jellemzőt ötvöznek. Először is, rugalmasnak és kényelmesnek kell lenniük az utcán, és ugyanakkor, erősnek és megbízhatónak. Ez korábban nem volt lehetséges, de mostanra az innovatív technológiának és a modern technikának köszönhetően valósággá vált. Annak érdekében, hogy növeljék az ütésállóságot, kettő vagy három bevonatot használnak, ami nagyobb védelmet nyújt a karcolások ellen. A megerősített bordák és az optimalizált profil kialakítás biztosítja a kiváló vezetést nedves úton, és csökkenti a gördülési zajt a száraz utakon. Ez az oka annak, hogy az Off-Road/ 4x4-es, SUV abroncsok gondoskodnak a nagyfokú kényelemről vezetés közben.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is