Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Megrendelés – így működik!

  • Adja meg a gumi méreteit és a gyorsasági indexet. A gépkocsi forgalmijában megtalálható az autónak megfelelő gumiméret, de lehet, hogy ez időközben megváltozott. A biztonság kedvéért azonban kérjük, nézzen utána, milyen adatok szerepelnek a papírokon. Jelölje be a keresett gumitípust (például téli gumik vagy nyári gumik) és válassza ki az Önnek megfelelő árkategóriát, vagy pedig bízza magát a "Szeretném az Önök legjobb ajánlatát" gombra. Ebben az esetben megmutatjuk a legkedvezőbb ajánlatunkat. A megrendelésnél általában négy gumit vásárolhat egyszerre. Amennyiben kevesebbet szeretne vásárolni, kérjük ezt külön bejelölni. Ezután nyomja meg a "Gumi keresése" gombot.
  • Ekkor egy lista jelenik meg az ajánlott gumikkal, mellettük az árakkal. A "Részletek"  gombot megnyomva részletesebb információkat kap és többnyire képet is láthat a választott gumiról.  Az oldal alján kattintson a "További gumik keresése" gombra. Minden megrendelésnél lehetőség van a bejelölésre / előjegyzésre, illetve az azonnali megrendelésre.
  • Végül egy olyan oldalra jut, amelyen láthatja a megrendelni kívánt terméket és egyéb infomációkat olvashat a megrendelésről. Megváltoztathatja a darabszámot, törölheti a nem kívánt termékeket, vagy továbbléphet a megrendelési folyamatban kódolt vagy kódolatlan öt további lépésben. A rendelési folyamat öt lépése:
  1. Itt megjelenik mégegyszer a megrendelendő termék. Az alapbeállítás négy gumit és Magyarországon belüli szállítást mutat. Amennyiben már regisztrált nálunk, itt adhatja meg felhasználói nevét és jelszavát. Kérjük, ne feledje bejelölni, hogy elolvasta és elfogadta az Általános üzleti feltételeket (AÜF), másképp a megrendelést nem lehet elküldeni.
  2. Második lépésként adja meg személyes adatait, nevét és a címét. Mielőtt a harmadik lépéshez továbbmenne, kérjük válassza ki a szállítási címet is. Lehetőség van a saját címére, egy másik címre, vagy a Delticom szerelőműhelyeinek egyikébe szállíttatni az árut. Utóbbi esetben számlázási címe alapján felajánlunk néhány közeli szerelőműhelyt.        
  3. Itt mégegyszer megtekintheti és ellenőrizheti személyes adatait, ezenkívül itt határozza meg azt is, milyen módon szeretne fizetni.        
  4. Végezetül fennáll a lehetőség, hogy bejelölje a 7 napos gondolkodási időt. Ebben az esetben visszatartjuk megrendelését 7 napig. Ezalatt az idő alatt visszamondhatja a megrendelést. A negyedik lépésben kifejtheti a véleményét, megírhatja nekünk dicséretét vagy kritikáját. Ugyancsak itt tudatjuk Önnel, hogy 30 napon belül visszavesszük az árut bizonyos körülmények között - a törvény csak 14 napot ír elő. Az űrlap végén meg kell erősítenie a rendelést nevével, ezáltal "írja alá" a szerződést. 
  5. Az 5. pontban mégegyszer megtekintheti a megrendelést a rendelési számmal együtt. Ezzel egyidőben e-mailen elküldjük Önnek a megrendelés visszaigazolását adataival együtt. Kérjük, ellenőrizze az adatokat és őrizze meg bizonylatként ezt az e-mailt (ki is nyomtathatja). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés elküldésével és a visszaigazolással még nem lép érvénybe a szerződés. A szerződés attól az időponttól érvényes, amikor az áru elhagyja raktárunkat és erről e-mailen értesítést küldünk Önnek.  

Amint a gumi elhagyja a raktárt -  1-2 napon belül, amennyiben a gyártónak nincsenek szállítási nehézségei - , kap egy számlát, amely egyben a szerződés jóváhagyására is szolgál. Közvetlenül ezután kérjen időpontot a szerelőműhelytől.

Végezetül kérjük, válaszoljon néhány kérdésünkre, hogy továbbfejleszthessük szolgáltatásunkat.

Amennyiben megadott adataiban hibát talál, két lehetősége javítani:
  1. A  "Megrendeléseim" címen saját maga korrigálhat, ha beírja e-mail címét és jelszavát (amennyiben a megrendelésnél megadta).
  2. Küldjön nekünk e-mailt a gumik@delti.com címre és írja meg, mit kell javítani.