Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Hozzájárulásunk a magasabb szintű fenntarthatósághoz

Fenntartható termékválaszték

 Termékkínálatunkban már most is talál fenntartható és erőforrás-takarékos gumiabroncsokat.

Fenntarthatósági pecsétünk

A fenntartható termékek nálunk díjat érdemelnek.

Tudásunkkal segítjük Önt

Értékes tippeket adunk: Mi az, amit Ön is egyszerűen megtehet, mint járműtulajdonos?

A fenntarthatóság a gumiabroncsok vásárlásával kezdődik, a mindennapi vezetési szokásoknál folytatódik, és a használt gumiabroncsok szakszerű ártalmatlanításával ér véget. Mi a gumik.hu-nál – Európa legnagyobb online gumiabroncs-kereskedőjénél – javaslatokat adunk ehhez a kulcsfontosságú témához, tippeket adunk a gumiabroncsok beszerzéséhez, és beszámolunk arról, hogy a gumiabroncsgyártók milyen innovatív termékeket és ötleteket terveznek. Csak együtt lehet elérni a célt – fenntarthatóbbá tenni az iparágat.

Fenntarthatóbb gumiabroncsok gyorskeresését kínáljuk Önnek.

Keresőszűrőink segítségével gyorsan és egyszerűen kereshet olyan gumiabroncsokat, amelyek például üzemanyag-takarékosak vagy erőforrás-takarékosak.

Az EU-címke – a gumiabroncsválasztás elengedhetetlen része

Amikor gumiabroncsot választ, figyeljen az uniós gumiabroncscímkék értékeire. Ezek jó áttekintést adnak arról, hogy egy gumiabroncs üzemanyagtakarékos-e.

Szerelőpartnereink – hatékony szállítás és hulladék gumiabroncs-ártalmatlanítás

Vásárláskor használja ki a lehetőséget, hogy gumiabroncsait valamelyik partnerszervizünkben szereltesse fel. Mi használt gumiabroncsait is megfelelően ártalmatlanítjuk.

Újrafutózott gumiabroncsok – fenntartható és rendkívül erőforrás-barát

A minőség és a biztonság tekintetében az újrafutózott gumiabroncsok határozottan felveszik a versenyt a vadonatúj abroncsokkal. Ennek bizonyítéka, hogy az újrafutózott gumiabroncsokra – az új abroncsokhoz hasonlóan – két év gyártói garanciát kínálunk.

További részletek

Gumiabroncsok elektromos autókhoz – Fontos, hogy passzoljon!

Az elektromos autók egyre népszerűbbek. Azonban mind az elektromos, mind a hibrid autók speciális gumiabroncsokat igényelnek.

További részletek