Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Versenygumik

Versenygumik

öbb autóvezető kedveli a sportosabb vezetési stílust – ez a stílus leggyakrabban a Motorsportban fordul elő. A normál gumiabroncsok nagyon hamar elérik határértékeiket ilyen körülmények között. Ezzel ellentétben, a különleges versenygumik kifejezetten gyors körversenyekre készültek. Ezek számottevően befolyásolják a gépjármű magatartását, azonban nincsenek jóváhagyva közutakon történő használatra. A versenygumik nagy része alacsony profilmélységgel rendelkezik, vagy nincs egyáltalán profiljuk, és méretük nem felel meg a gépjármű irataiban előírt méreteknek. A bevált gumigyártók által gyártott, közutakon való használatra jóváhagyott versenygumikat megtalálja a gumik.hu honlapon. Ezek nedves úttesten is használhatóak, habár esőzés idején alacsonyabb teljesítőképességgel rendelkeznek, mint a normál gumiabroncsok – ezért vezessenek fokozott óvatossággal!

A gumiabroncsok extrém igénybevételei

A versenygumik gumikeveréke kifejezetten a különleges körülményeknek való megfelelésre készült. Ennek megfelelően, fontos az optimális aszfalttapadás, hogy megvalósulhasson az aszfalthoz „ragadás” hatás. Olyan gyártók titka, mint a Michelin és Dunlop, az, hogy ezek az igénybevételek ne csökkentsék jelentősen a gumiabroncs élettartamát. Az első osztályú versenygumik teljesítik ezt a kritériumot. A versenygumikkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el a gumik.hu oldalra.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is