Payment Banner

Szállítási és fizetési feltételek a gumik.hu-nál

A www.gumik.hu a Delticom OE SRL internetes áruháza, cégünk székhelye Temesvár, Románia.

Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

Szállítási lehetőségek:

Megkönnyítjük az életét. Házhoz szállítjuk a megrendelt gumiabroncsot, és amennyiben kívánja, a gumik felszereléséhez igénybe veheti a lakóhelyéhez közel eső  montázsszervíz egyikét.

Magyarországra általában 2-5 munkanapon belül szállítunk.

Három szállítási lehetőség közül választhat:

 1. Ön hazaszállíttatja a gumikat. Ebben az esetben az árut arra a címre küldjük, amelyre a számlát is. Ezután lecserélheti le a gumikat, vagy pedig elviheti egy Ön által kiválasztott műhelybe, hogy ott szereljék fel. 
 2. Másik címre szállíttatja a gumikat. Ebben az esetben kérjük, adja meg a szállítási címet, és amennyiben nem Ön veszi át az árut, az Ön által felhatalmazott személy nevét is. 
 3. Egy Önhöz közel eső szerelőműhelybe szállíttatja a gumikat, partnereink egyikéhez. Ebben az esetben a rendelésnél jelölje meg ezt az opciót. A következő lépésben felkínáljuk Önnek a lakhelyéhez közeli szervizeket. Válasszon ki közülük egyet, vagy - amennyiben éppen nem otthon tartózkodik - adjon meg másik műhelyt. Tájékoztatjuk az Ön által megjelölt partnerünket és oda szállíttatjuk a megrendelt árut.

Kérdéseit szállítási szolgáltatásunkat illetően megválaszoljuk Önnek az  gumik@delti.com címen.

Amennyiben csak egy darab gumiabroncsot rendel, kiegészítőleg 2000,- Ft felárat számítunk fel.

Nem számítunk fel szállítási díjat motorkerékpár-gumi rendelése esetén - már egy darabtól is!

Fizetési lehetőségek

Azon dolgozunk, hogy Magyarországon nekünk legyenek a legkedvezőbb áraink. Ezt csak akkor tudjuk betartani, ha áruinkat biztosan kifizetik. Ön kiválaszthatja, hogyan szeretne fizetni. Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:

 1. Átutalással. Ön átutalja nekünk az összeget. A számlaszámot megtalálja a szerződés visszaigazolásán, amelyet küldünk Önnek. Miután kifizette az árut, elküldjük Önnek a gumikat. Az összeget utalja át számlaszámunkra:
  Delticom OE SRL
  Raiffeisen Bank Zrt. Budapest, Akadémia utca 6, 1054 Budapest
  Kedvezményezett számlaszáma: HU44-12010501-01467908-00100008 (HUF)
  Swift kód: UBRTHUHB
 2. Hozzájárul, hogy leemeljük az összeget hitelkártyájáról. Egyszerűen csak meg kell adnia hitelkártyája adatait, valamint a felhatalmazást, hogy a számla végösszegét leemeljük számlájáról. Természetesen csak a gumik elszállítása után fogjuk levonni a pénzösszeget.
 3. Fizetés utánvétellel: Utánvételes fizetés (plusz 1500 Ft utánvételi díj). Átvételkor a futárnak fizeti ki a rendelt gumik ellenértékét kézpénzben. A számlát elözetesen elküldük e-mailben.
 4. PayPal: fizessen gyorsan és egyszerűen PayPal-lal, a paypal_east@delti.com címre.
 5. Bitcoinos fizetés – Szüksége lesz egy Bitcoin tárcára, amely mobilapplikáció vagy számítógépes program lehet.Ilyenkor meg kell adni a címet és az összeget. Bitcoinban fizethetnek önnek is áruiért, illetve egy váltóhelyen vásárolhat is belőlük, továbbá cserélheti más személyekkel és bányászhat is. Bitcoinról itt találhat több információt.

Amennyiben ezután meggondolja magát és már nem kívánja megvásárolni a gumikat, amelyeket vissza kell hozatnunk, visszavételi garanciánk lép érvénybe.   
Kérdéseit a fizetési ajánlatainkat illetően megválaszoljuk a  gumik@delti.com címen.

Kérjük, ne küljdön gumikat erre a címre, mert nem áll módunkban átvenni őket. Kérjük, telefonáljon inkább vagy küldjön nekünk egy e-mailt: gumik@delti.com címre.
A gumik elszállításáról gondoskodunk.