Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Szállítási és fizetési feltételek - Gumi keresése - gumik.hu

Szállítási és fizetési feltételek a gumik.hu-nál

A www.gumik.hu a Delticom OE SRL internetes áruháza, cégünk székhelye Temesvár, Románia.

Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

Szállítási lehetőségek:

Megkönnyítjük az életét. Házhoz szállítjuk a megrendelt gumiabroncsot, és amennyiben kívánja, a gumik felszereléséhez igénybe veheti a lakóhelyéhez közel eső  montázsszervíz egyikét.

Magyarországra általában 5-8 munkanapon belül szállítunk.

Három szállítási lehetőség közül választhat:

 • Ön hazaszállíttatja a gumikat. Ebben az esetben az árut arra a címre küldjük, amelyre a számlát is. Ezután lecserélheti le a gumikat, vagy pedig elviheti egy Ön által kiválasztott műhelybe, hogy ott szereljék fel. 
 • Másik címre szállíttatja a gumikat. Ebben az esetben kérjük, adja meg a szállítási címet, és amennyiben nem Ön veszi át az árut, az Ön által felhatalmazott személy nevét is. 
 • Egy Önhöz közel eső szerelőműhelybe szállíttatja a gumikat, partnereink egyikéhez. Ebben az esetben a rendelésnél jelölje meg ezt az opciót. A következő lépésben felkínáljuk Önnek a lakhelyéhez közeli szervizeket. Válasszon ki közülük egyet, vagy - amennyiben éppen nem otthon tartózkodik - adjon meg másik műhelyt. Tájékoztatjuk az Ön által megjelölt partnerünket és oda szállíttatjuk a megrendelt árut.

Kérdéseit szállítási szolgáltatásunkat illetően megválaszoljuk Önnek az  gumik@delti.com címen.

Az árak tartalmazzák az Áfá-t és a szállítási költségeket Magyarország területén.
A Delticom OE által szállított termékek rendelése esetén a szállítás ingyenes, amennyiben kettő vagy több gumiabroncsot rendel.
Amennyiben csak egy darab gumiabroncsot rendel, 2.000,00 Ft szállítási díjat számítunk fel, illetve egy darab tehergépkocsi gumiabroncs rendelése esetén 20.000,00 Ft szállítási díjat számítunk fel.
Nem számítunk fel szállítási díjat motorkerékpár gumi rendelése esetén - már egy darabtól sem!

Fizetési lehetőségek

Azon dolgozunk, hogy Magyarországon nekünk legyenek a legkedvezőbb áraink. Ezt csak akkor tudjuk betartani, ha áruinkat biztosan kifizetik. Ön kiválaszthatja, hogyan szeretne fizetni. Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:

Hitelkártyával Ön kényelmesen fizethet. Elfogadunk Visa-Kártyát, Eurocard-ot, American Expresse Kártyát és Diners Card-ot. Ön megadja nekünk az Ön kártyájának az adatait, mi elszállítjuk az árút, és a szállítás után levonjuk az Ön hitelkártyájáról az összeget: Ha Ön nem óhajtja a kártyaszámot teljességben Interneten keresztül megadni, akkor Ön ezt megadhatja telefonon keresztül vagy pedig faxon.

  • Átutalással. Ön átutalja nekünk az összeget. A számlaszámot megtalálja a szerződés visszaigazolásán, amelyet küldünk Önnek. Miután kifizette az árut, elküldjük Önnek a gumikat. Az összeget utalja át számlaszámunkra:
   Delticom OE SRL
   Raiffeisen Bank Zrt. Budapest, Akadémia utca 6, 1054 Budapest
   Kedvezményezett számlaszáma: HU44-12010501-01467908-00100008 (HUF)
   Swift kód: UBRTHUHB

  • Hozzájárul, hogy leemeljük az összeget hitelkártyájáról. Egyszerűen csak meg kell adnia hitelkártyája adatait, valamint a felhatalmazást, hogy a számla végösszegét leemeljük számlájáról. Természetesen csak a gumik elszállítása után fogjuk levonni a pénzösszeget.

  • Utánvétel- Utánvételes fizetés : A megrendelés ellenértéke készpénzben, kézbesítéskor, a futárcég képviselőjének fizetendő.

  • PayPal: fizessen gyorsan és egyszerűen PayPal-lal, a paypal_east@delti.com címre.

  • Fizetés kriptovalutákkal - Fizessen a Bitpay-en keresztül a következő valuták bármelyikével: Bitcoin, Bitcoin Cash, ApeCoin, Euro Coin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Shiba Inu, Wrapped Bitcoin, XRP - Szüksége van egy személyes virtuális pénztárcára, amely mobilalkalmazásként vagy asztali gépes programként érhető el. A fizetés egy cím és a fizetési összeg megadásával történik.

  • Trustly - Válassza ki a bankját és jelentkezzen be rendszeres hozzáférési kódjaival egy biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül. Válassza ki azt a fiókot, amelyből fizetni szeretne (például a megtakarítási számláját vagy folyószámláját). Ez a szolgáltatás nem igényel semmilyen letöltést vagy regisztrálást. Egyszerűen jelentkezzen be az online bankjába a szokásos módon és válassza ki azt a bankszámlát, amelyiket használni szeretné.

 • Revolut

Amennyiben ezután meggondolja magát és már nem kívánja megvásárolni a gumikat, amelyeket vissza kell hozatnunk, visszavételi garanciánk lép érvénybe.   
Kérdéseit a fizetési ajánlatainkat illetően megválaszoljuk a  gumik@delti.com címen.

Delticom OE SRL
Popa Anca út 3
300229 Temesvár

Telefonszám: 19996255

Cégjegyzékszám: J35/1428/2004
Adószám: HU30312397

Raiffeisen Bank Zrt. Budapest
Akadémia utca 6
1054 Budapest
Kedvezményezett számlaszáma: HU44-12010501-01467908-00100008 (HUF)
Swift kód: UBRTHUHB

Kérjük, ne küljdön gumikat erre a címre, mert nem áll módunkban átvenni őket. Kérjük, telefonáljon inkább vagy küldjön nekünk egy e-mailt: gumik@delti.com címre.
A gumik elszállításáról gondoskodunk.