Payment Banner

Runflat gumiabroncsokMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Runflat gumiabroncsok

A Runflat gumiabroncsok vészhelyzetekben megfelelőek. Ezek biztonságos vezetést tesznek lehetővé az autógumi nagy levegővesztése esetén is. A kiválasztott modelltől függetlenül, a defekttűrő gumiabroncsok defekt esetén még 100 kilométernyit használhatóak,80 km/h sebességgel. Így az autóvezetők időt takarítanak meg, mivel nem szükséges helybeni segítség, egyedül is eljutnak egy autószervizbe.

A Runflat gumiabroncsok szerkezete

Ahhoz, hogy lehetséges legyen a további használat egy defekt esetén, a Runflat gumiabroncsok oldalsó falakkal rendelkeznek. Ezek az oldalsó falak akadályozzák meg a gumiabroncsok elkopását vagy esetleges felrobbanásukat. Az oldalsó falak egy másik funkciója, hogy kapcsolatot tartanak a szervókormánnyal és a fékrendszerrel. A Runflat gumiabroncsok különleges felnikre vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák az autógumi leválását a felniről.

Optikai jelzés defekt esetén

A Runflat gumiabroncsok egy kijelzővel rendelkeznek, amely figyelmezteti az autóvezetőt az autógumi esetleges sérüléseiről. Ezek optikai jelzéssel figyelmeztetnek az autógumi sérüléséről. A Runflat gumiabroncsok előnye, hogy nincs többé szükség pótkerékre. A súly csökkentésével, a Runflat gumiabroncsok alacsony üzemanyag-fogyasztást tesznek lehetővé.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.
Tekintse meg nagyszerű ajánlatainkat:
Nyári gumi:
8.757 Ft-tól
,
npr. 155/70R13T, 8.757 Ft-tól
vagy 195/65R15H, 12.632 Ft-tól

Téli gumi
9.484 Ft-tól
,
npr. 155/70R13T, 9.484 Ft-tól
vagy 195/65R15H, 12.960 Ft-tól