Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Defekttűrő gumiabroncsok

Runflat gumiabroncsok

A Runflat gumiabroncsok vészhelyzetekben megfelelőek. Ezek biztonságos vezetést tesznek lehetővé az autógumi nagy levegővesztése esetén is. A kiválasztott modelltől függetlenül, a defekttűrő gumiabroncsok defekt esetén még 100 kilométernyit használhatóak,80 km/h sebességgel. Így az autóvezetők időt takarítanak meg, mivel nem szükséges helybeni segítség, egyedül is eljutnak egy autószervizbe.

A Runflat gumiabroncsok szerkezete

Ahhoz, hogy lehetséges legyen a további használat egy defekt esetén, a Runflat gumiabroncsok oldalsó falakkal rendelkeznek. Ezek az oldalsó falak akadályozzák meg a gumiabroncsok elkopását vagy esetleges felrobbanásukat. Az oldalsó falak egy másik funkciója, hogy kapcsolatot tartanak a szervókormánnyal és a fékrendszerrel. A Runflat gumiabroncsok különleges felnikre vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák az autógumi leválását a felniről.

Optikai jelzés defekt esetén

A Runflat gumiabroncsok egy kijelzővel rendelkeznek, amely figyelmezteti az autóvezetőt az autógumi esetleges sérüléseiről. Ezek optikai jelzéssel figyelmeztetnek az autógumi sérüléséről. A Runflat gumiabroncsok előnye, hogy nincs többé szükség pótkerékre. A súly csökkentésével, a Runflat gumiabroncsok alacsony üzemanyag-fogyasztást tesznek lehetővé.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is