Rendelés állapotának x
Kijelentkezés
Gumi keresés
Szélesség
Magasság
Átmérő
Reifen Finden

A jármű adatai szerint
Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Icon-a Icon-a
Válasszon Méretet
Icon-b Icon-b
Válasszon Gumit
Icon-c Icon-c
Szállítási és szerelő-állomás partnerek
Icon-d Icon-d
Biztonságos fizetés és rendelés

Téli abroncsok – a biztonságos vezetésért jegen és havon!

Az dőjárási és az útviszonyok elég hirtelen megváltozhatnak télen. A téligumik folyamatosan magas fokú biztonságot tesznek lehetővé, alacsony hőmérsékleten, amikor az utak szárazak, valamint jeges és havas utakon egyaránt. Az M + S (vagy M & S, vagy MS) címkék jelzik, hogy téli és multifunkciós használatra alkalmasak. Egyes M+S jelzésű abroncsokon megjelenik a hópehely, amely a magas minőségi szabványok betartását jelzi.

Speciális gumikeverékig

Természetesen nagyon fontos, hogy az abroncs kitűnően tapadjon a hó- és jégfedte utakon. Annak érdekében, hogy megbízható tapadást nyújtsanak az alacsony hőmérsékleten, a téli abroncsok gyártása során speciális gumikeveréket alkalmaznak, amely ellenáll a hideg hőmérsékletnek.Igy sikerül tökéletesen alkalmazkodniuk a téli útfelülethez.

Megfelelő téli mintázat

A téli gumik széles futófelületi barázdákkal és további bordákkal rendelkeznek.A bordák nyilnak és zárulnak vezetés közben, így optimális a meghajtó- és a fékezési erőátadás az úton.Ennek eredménye a stabil és a megbízható tapadás még szélsőséges körülmények között is.

Biztonságban az aquaplaning kockázattal szemben télen

Különösen télen, fennáll az állandó veszély, hogy az útfelületen levő vízréteg vizenfutáshoz vezessen. Jó vízelvezető tulajdonságokkal rendelkezve a téli abroncsokkal kissebb az aquaplaning kockázata és járművezetők képesek maximális ellenőrzés alatt tartani a gépkocsijukat minden körülmények között.

Külföldi utazás – jogi körülmények

Mielőtt külföldre utazik autóval, mindig ellenőrizze le a téli abroncsait, hogy megfelelnek-e téligumikra vonatkozó jogi követelményeknek. Abban az esetben, ha nincs jogilag meghatározott időszak amelyen belül kötelező lenne a téligumi, a szakemberek azt javasolják, hogy október és húsvét között M + S gumiabroncsokat használjon.

Az árak tartalmazzák az Áfát és a szállítás költségét Magyarországon belül.

Hírlevél

Fogadjon híreket, információkat az abroncsokról, ajánlatokról és versenyekről

Szervezet

Fizetési lehetoségek

© 1999-2019 gumik.com Ajánlat a Delticom OE -tól