Payment Banner

Téli abroncsok – a biztonságos vezetésért jegen és havon!Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Speciális gumikeverékig

Az dőjárási és az útviszonyok elég hirtelen megváltozhatnak télen. A téligumik folyamatosan magas fokú biztonságot tesznek lehetővé, alacsony hőmérsékleten, amikor az utak szárazak, valamint jeges és havas utakon egyaránt. Az M + S (vagy M & S, vagy MS) címkék jelzik, hogy téli és multifunkciós használatra alkalmasak. Egyes M+S jelzésű abroncsokon megjelenik a hópehely, amely a magas minőségi szabványok betartását jelzi.

Speciális gumikeverékig

Természetesen nagyon fontos, hogy az abroncs kitűnően tapadjon a hó- és jégfedte utakon. Annak érdekében, hogy megbízható tapadást nyújtsanak az alacsony hőmérsékleten, a téli abroncsok gyártása során speciális gumikeveréket alkalmaznak, amely ellenáll a hideg hőmérsékletnek.Igy sikerül tökéletesen alkalmazkodniuk a téli útfelülethez.

Megfelelő téli mintázat

A téli gumik széles futófelületi barázdákkal és további bordákkal rendelkeznek.A bordák nyilnak és zárulnak vezetés közben, így optimális a meghajtó- és a fékezési erőátadás az úton.Ennek eredménye a stabil és a megbízható tapadás még szélsőséges körülmények között is.

Biztonságban az aquaplaning kockázattal szemben télen

Különösen télen, fennáll az állandó veszély, hogy az útfelületen levő vízréteg vizenfutáshoz vezessen. Jó vízelvezető tulajdonságokkal rendelkezve a téli abroncsokkal kissebb az aquaplaning kockázata és járművezetők képesek maximális ellenőrzés alatt tartani a gépkocsijukat minden körülmények között.

Külföldi utazás – jogi körülmények

Mielőtt külföldre utazik autóval, mindig ellenőrizze le a téli abroncsait, hogy megfelelnek-e téligumikra vonatkozó jogi követelményeknek. Abban az esetben, ha nincs jogilag meghatározott időszak amelyen belül kötelező lenne a téligumi, a szakemberek azt javasolják, hogy október és húsvét között M + S gumiabroncsokat használjon.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.
Tekintse meg nagyszerű ajánlatainkat:
Nyári gumi:
8.757 Ft-tól
,
npr. 155/70R13T, 8.757 Ft-tól
vagy 195/65R15H, 12.632 Ft-tól

Téli gumi
9.484 Ft-tól
,
npr. 155/70R13T, 9.484 Ft-tól
vagy 195/65R15H, 12.960 Ft-tól