Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Volvo gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Volvo közép, business, luxus osztályú gépjárművek, valamint terepjárók széles ajánlatát kínálja. A Volvo gépjárművek megbízhatóságukról híresek. A Volvo, a gépjárművek standard felszereltségében főként a Michelin minőségi gumiabroncsokat használja. Emellett, majdnem mindegyik gumiabroncsgyártó kínál Volvo gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat, így Önnek lehetősége van a gumiabroncsok széles kínálatából választani.

Biztonságos utazás a Volvo gumikkal

A Volvo a minőséget képviseli. Jelenleg, csak a Mercedes gépjárművek rendelkeznek magasabb átlagéletkorral. Éppen ezért fontos a minőségre is figyelni a gumiabroncsok vásárlásakor. A minőségi gumiabroncsok nagyobb biztonságot és jövedelmezőséget biztosítanak, és növekedett kényelmi szintet. Az alacsony kopásnak köszönhetően, a gumiabroncsok zajtalanok, és növekedett élettartammal rendelkeznek. A gumiabroncsok optimális tapadást biztosítanak bármilyen típusú úttesten, és bármilyen időjárási feltételek mellett.

Mindegyik Volvo modellre megfelelő gumiabroncsok

Nálunk megtalálja a mindegyik Volvo modellnek megfelelő gumiabroncsokat. A Volvo C30 modell esetében, a gyártó 195/65 R15 méretű gumiabroncsokat ajánl. Opcionálisan, 215/40 R18 méretig választhat gumiabroncsokat. A SUV Volvo X90 modell esetében a használható gumiabroncsok legnagyobb mérete 265/32 R22. A gumiabroncsok megvásárlása előtt, ajánlatos ellenőrizni a gépjármű forgalmi engedélyében valamint törzskönyvében bejegyzett engedélyezett méreteket.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.