Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gumiabroncsok Isuzura

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az Isuzu - névadója az Isuzu folyó, jelentős a sintó hagyományban – 1916-ban alakult meg, és a legrégebbi japán autógyár. A korai időkben, a márka középpontjában elsősorban a kis és közepes kompakt autók és tehergépkocsik voltak. Rugalmasságot mutatva és alkalmazkodva a piac igényeihez, manapság az Isuzu a leginkább ismert márkanév az egész világon, mint egy minden méretű teherautó-gyártó. Rég elmúltak azok az idők, amikor a cég személygépkocsikat kínált, ahol a hangsúly a dízel tervezésen volt.
A különböző sikeres partnerségek és közös projektek a legjobb márkákkal, mint a General Motors , Toyota , Opel és a Renault , tartalmat adtak a gyártó hatáskörébe. Lehet, hogy egy viszonylag kevésbé ismert cég Magyarországon, de egy biztosan jól megalapozott üzleti közösség.

Alkalmas gumik a masszív járművére

Az Isuzu jól ismert az európai piacon a Utility és Prémium tartományban lévő járművek számára. A brit piacon, az Isuzu többnyire pick-up és SUV modellek képviselője, mint a D-Max és a Trooper . Ahogy az off-road járművekről beszélünk, a gumik kiválasztása különösen fontos feladat.
Vessen egy pillantást kiterjedt abroncs katalógusunkra a gumik.hu webáruházban, és rendelje meg a legmegfelelőbb modellt a Isuzujára. A D-Max pick-upra ajánljuk a prémium márkákat, mint a Bridgestone , Pirelli , vagy a Continental , és a következő méreteket: 215/70 R15-től a 235/60 R17-ig. A Trooper SUV modellekre megtalálja a különböző rendelkezésre álló gumiabroncsokat – költségvetés kimélő kategóriától a minőségi márkákig, mint az Infinity, a prémium Marques, és a Continental .

Ha szeretnének vásárolni megfelelő gumiabroncsokat a járművükre, a megfelelő méret kiválasztása a legfontosabb részlet. Ezért rendelése előtt, kérjük, ellenőrizze a forgalmi engedélyében az Isuzu modelljének adatait, hogy megtudja, pontosan milyen méretre van szüksége.
Élvezze a vásárlás élményét az online boltunkban, ahol választhat a sokféle téli , nyári , négyévszakos, teherautó abroncsok és még sok más közül.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.