Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:Land Rover gumiabroncsok

Az erőteljes offroad gépjárművek gyártását illetően, a Land Rover az egyik legismertebb gépjárműgyártó. Az egyenetlen terepen közlekedőknek Land Rover gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokra is szükségük van. A Land Rover gépjárművek gyári felszereltsége 15 és 20 hüvelyk közötti átmérőjű offroad gumiabroncsokat tartalmaz. Például,a Defender modell gumiabroncsainak mérete 205/80 R16. A kissé nagyobb Land Rover gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok használatosak a Range Rover Sport modell esetében, a standard felszereltség mérete 275/40 R20.

több ...

Válasszon a Land Rover gépjárműve számára optimális gumiabroncsokat

Az offroad gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok külön profillal rendelkeznek, amelyek nagyobb sokkok esetén is ellenállóak. Nagyon fontos az egyenetlen terepen biztosított biztonság és az aszfaltozott úttesteken érezhető kényelem közötti kompromisszum. [X]

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.