Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Saab gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Saab márka mindenekelőtt a közép- és luxus osztályú megbízható gépjárműveket képviseli, amelyek növekedett élettartammal rendelkeznek. Ugyanez érvényes a Saab gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokra is. Standard felszereltségben, a svédországi gyár Goodyear minőségi gumiabroncsokat használ. Természetesen, más gyártók gumiabroncsait is választhatja az Ön gépjárműve számára.

Különböző méretekben rendelkezésre álló Saab gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok

Ami a gumiabroncsok méretét illeti, több változat közül is választhat. A Saab 9-3 modell esetében 185/65 R15 vagy 205/55 R16 méretű gumiabroncsok alkalmasak. A 9-5 modell esetében a 225/55 R17 vagy 245/45 R18 méretek használatosak. Modelltől függetlenül, figyelembe szükséges venni a gumiabroncsok alacsony gördülési-ellenállását, mivel ez biztosít alacsony üzemanyag-fogyasztást és növekedett élettartamot.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.