Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Citroen gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Citroen márka története 1919-ben kezdődött, amikor legyártották az első A típusú Citroen modellt. Jelenleg, a Citroen az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó Európában. A gépjárművek széles választéka magába foglalja a kompakt- és középkategóriájú, valamint a luxus és kisbusz típusú gépjárműveket is. Ugyanilyen nagy a Citroen gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok választéka is. Elterjedt modellek a

  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8

A modellek legnagyobb része Michelin gumiabronccsal rendelkezik. A C3 modellek egyik típusa Bridgestone gumiabroncsokkal rendelkezik. Ennek ellenére más gumiabroncsgyártók termékeit is előnyben részesítheti a Citroen gépjárművek gumiabroncsainak kiválasztásakor.

A gumiabroncsok lehetséges méretei függnek a modelltől és az általuk ajánlott teljesítménytől. A kompakt osztályú gépjárművek esetében az ajánlat meglehetősen alacsony. Eszerint, az 1.1 l motorú Citroen C2 modellek esetében a 175/65 R14 méretű gumiabroncsok engedélyezettek, valamint a Citroen C3 modellek esetében, választhatnak a 185/65 R15, 195/55 R16 vagy 205/45 R17 méretek között. A Citroen C8 modellek esetében is találhat különböző méretű gumiabroncsokat, 215 mm szélességig. A pontos, engedélyezett méreteket megtalálja a gépjárműve forgalmi engedélyében vagy törzskönyvében.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.