Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Hyundai gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Hyundai az egyik legfiatalabb gépjárműgyártó cég. A társaság 1969-ben jött létre, és 8 évvel később dobta piacra az első gépkocsikat. Rövid időn belül, a Hyundai igencsak hírneves gyártóvá nőtte ki magát, az általa gyártott gépkocsikat az egész világban árulják. A társaság ajánlatai között, középkategóriájú, kisbusz, SUV és sportgépjárművek találhatóak. Ugyanilyen széles az ajánlat a Hyundai gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok területén is. Ezek majdnem az összes gumiabroncsgyártónál megtalálhatóak, különböző méretekben. Mint az egyik legnagyobb gépjárműgyártó cég, a Hyundai különböző gumiabroncsgyártó cégekkel működik együtt. A Hyundai i10 modell Hankook gumiabroncsokkal rendelkeznek, és a Hyundai i30 és Elantra modellek szintén gumiabroncsokkal Hankook kerültek felszerelésre. A Hyundai Accent gyári felszereltsége a Michelin által gyártott Energy gumiabroncsokat tartalmazza. Az Ön Hyundai modelljétől függetlenül, nálunk garantáltan megtalálja a modelljéhez alkalmas gumiabroncsokat.

Mindegyik Hyundai modellhez megfelelő gumiabroncsok

A kisebb modellek, mint pl. a Hyundai i10, i20 vagy i30, általában 155 vagy 165 mm szélességű gumiabroncsokkal kerültek felszerelésre. A nagyobb limuzinok, mint a Hyundai Grandeur 225/60 R16 mérettek rendelkeznek. Opcionálisan, az alábbi méretek közül választhatnak:

  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19

A SUV, Hyundai Tucson modelleknél a felszereltségi változat szerint választhat gumiabroncsot, 245 mm szélességig. A Hyundai gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok pontos méreteit az Ön gépjárművének forgalmi engedélyében vagy törzskönyvében találja. Tanácsoljuk, hogy a gyártó által ajánlott gumiabroncsokat használja.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.