Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:Aston Martin gépkocsikra alkalmas gumiabroncsok

Az Aston Martin az egyik legrégebbi luxus gépjárműgyártó a világon, a cég 1913-ban alakult. A felhalmozott tapasztalat meglátszik az Aston Martin különböző modelljeire létrehozott gumiabroncsokon is. Például a V12 Vantage és V8 Vantage modellekre Goodyear márkájú gumiabroncsokat ajánlunk, 255/35 R19 méretben - Eagle F1 Asymmetric 2 - vagy Pirelli P ZERO gumiabroncsokat. A 295/30 R19 méretben választhatja a Bridgestone Potenza RE 050 A gumiabroncsot is, vagy a Michelin Pilot SPORT PS2 gumiabroncsot. Az Aston Martin DB9 modell esetében,a gyártó a standard 235/40 R19 méretet ajánlja az első tengelyen,és a 275/35 R19 méretet a hátsó tengelyen.

több ...

Aston Martin gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok

Hogy biztos legyen abban, hogy az Aston Martin gépjárművére alkalmas gumiabroncsokat használ,tekintse meg a gépjármű forgalmi engedélyét valamint törzskönyvét. A gumik.hu oldal gumiabroncsok széles választékát kínálja az elérhető legjobb árakon - a leszállítás térítésmentes két megrendelt gumiabroncstól kezdődően.
✔ Használja ki az alkalmat, szerelje fel Aston Martin gépjárművét megfelelő gumiabroncsokkal! [X]

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.