Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gumiabroncsok Porsche-jére

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Porsche sok vezető szemében tökéletes példaként áll a sport autók terén. A Porsche megélte a nagy áttörést 1963-ban, amikor a Porsche 911 modellt először mutatták be. Ma a gyártó a következő modelleket kínálja:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

Ezek a jármű modellek, népszerűek az egész világon, és minden típusra létezik alkalmas Porsche gumiabroncs .

Jelenlegi méretek Porsche gumiabroncsokra

Az autógyártók között a Porsche részt vesz aktívan a gumiabroncsok fejlesztésben is. A vállalkozás rendszeres időközönként közzéteszi kiadásaiban a normál gumiabroncsok és téli gumik változatait az új járművekre. A Porsche bizonyosságot tesz a kiváló gyártókról. A vizsgán áthaladt gumiabroncsok N betűvel vannak jelölve. A népszerű Porsche 911-re az autógyártó Dunlop gumikat szerel . Ezen kívül a Porsche Boxster is a Dunlop gumigyártó által van felszerelve. A Porsche a Bridgestone-nal is együttműködik a gumiabroncs kereskedelem fejlesztésében. Normális esetben a Porsche gumik 19 colosak. A modelltől függően A Porsche abroncsok lehetnek akár 17 colosak is.

Vezessen biztonságban Porsche abroncsokkal

Ha a Porsche gumik mellett dönt, akkor biztos lehet benne, hogy azok minden követelményeit kielégítik a sportos vezetési módnak. A csúcskategóriás abroncsok alkalmasak nedves, valamint száraz úttestre, és tökéletes a kormányzási pontosságuk. Emellett a Porsche abroncsok kanyarodási tulajdonságai is kiválóak.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.