Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

MG gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az MG a Nagy-britanniai hagyományos autómárkák közé tartozik. Az MG Rover bezárása után, a gépjárműveket a “Shanghai Automotive Industry” gyártja. A modellek alacsony számának következtében, eléggé korlátozott az MG gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok ajánlata is. Az MG F modell az egyik legismertebb modell, amely gyári felszereltségben 185/55 R15 méretű gumiabroncsokkal rendelkezik. Ugyanezek a méretek használatosak az MG Trophy és más modellek esetében is. A megengedett méret függ a modelltől és a gyártási évtől. Éppen ezért ajánlatos ellenőrizni a gépjármű forgalmi engedélyét és törzskönyvét, a gumiabroncsok megvásárlása előtt.

MG gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok széles választéka

A legtöbb MG modell hagyományos méretű gumiabroncsokat használ. Éppen ezért, lehetősége van kiválasztani az MG gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok méreteit. A közismert gumiabroncsgyártók modelljei mellett, nálunk széles gumiabroncs ajánlatot talál, alacsony költségvetéssel rendelkezők részére is. Ezek gyakran vetekednek a prémium gyártók gumiabroncsaival a minőség és teljesítmény területén, amelyet gumiabroncs tesztek is igazolnak.Azonban legyen figyelmes az MG gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok vásárlásakor, a biztonság mellett a gumiabroncsoknak jövedelmezőeknek is kell lenniük. Az alacsony gördülő-ellenállással rendelkező gumiabroncsoknak nem csak az élettartamuk hosszabb, hanem alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is eredményeznek.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.