Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Cadillac gépkocsikra alkalmas gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Cadillac híres luxus gépjármű márka, a General Motors (GM) vállalkozáscsoport része, és jelenleg a világ egyik legrégebbi gépjárműgyártó cége. A társaságot 1902-ben alakította Henry Leland, mechanika diplomás vállalkozó, aki a céget őse után,Antoine Laumet de La Mothe, Sieur de Cadillac felfedező,Detroit város megalapítója után nevezte el.

Jelenleg a cég gépjárművek széles választékát kínálja, amelyek minden ügyfél szükségleteit kielégítik.
A Cadillac BLS 1.9 DTI modellre szakértőink a gumiabroncsok jelentős választékát kínálják, amelyek között a Dunlop SP SPORT 01 vagy a Kumho KH27 a 195/65 R15 91H méretre, és a Continental PremiumContact 2 vagy a Nankang NS-2 gumiabroncsot a 215/55 R16 93V méretre. Az Escalade 6.0 Hybrid AWD modell felszerelhető a Nankang Forta FT-7 vagy a Toyo OPEN COUNTRY A/T gumiabroncsokkal, 265/65 R18 112S méretben.

Cadillac gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok

Szakértőink tanácsai tájékoztató jellegűek - ahhoz, hogy biztos legyen abban, hogy a Cadillac gépjárművére alkalmas gumiabroncsokat használ,tekintse meg a gépjármű forgalmi engedélyét valamint törzskönyvét.
A gumik.hu oldal gumiabroncsok széles választékát kínálja kedvező ár-minőség viszonnyal - a leszállítás térítésmentes két megrendelt gumiabroncstól kezdődően.
✔ Válassza online üzletünket, és szerelje fel Cadillac gépjárművét megfelelő gumiabroncsokkal!

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.