Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gumiabroncsok az Ön Rover autójára

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Brit Rover Társaságot 1878-ban alapították Starley & amp; Sutton Co néven, amelynek székhelye Coventry. A Land Rover cég a mai utódja e tiszteletre méltó vállalkozásnak - amely autókat gyártott és hozott forgalomba Rover néven 1904-1967 között, amikor egybeolvadt a Leyland Motor Corporation céggel.
A Rover érdeme, hogy létrehozta a modern kerékpár kinézetet a 19. század végén, de később ismert a motorkerékpárokról és autókról – amelyek már az ismerős viking hajó logót viselik.

A hosszú és bonyolult történelme után, több tulajdonosváltásra került sor. A Rover autók gyátása 2005-ben szűnt meg, azonban a hajó jelvény még mindig jelen van a mai utakon, díszítve az autó modelleket, mint a STREETWISE , a Metro , vagy a Concerto . A gumik.hu webáruházban megtalálja a megfelelő minőségű gumikat a Roverjére egyedülálló árakon . Válasszon a sokféle nyári, téli, négyévszakos és defekttűrő abroncsok közül. Számtalan csábító ajánlattal rendelkezünk a gyártóktól , mint a Nankang , Star Performer , vagy a Hankook . Értékelje a biztonságot és a vezetési kényelmet, és rendeljen most a gumik.hu-ról.

A megrendelés előtt, mindig ellenőrizze a jármű forgalmi engedélyét, és bizonyosodjon meg róla, hogy a megfelelő gumikat vásárolja autójára.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.