Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Mini gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az első Mini modellt 1959-ben gyártotta a British Motor Corporation (BMC) társaság. Mai napig, több mint 5.5 millió példányt adtak el. A Mini modell több verziója létezik, mindegyikre vonatkozóan megtalálhatja nálunk a megfelelő gumiabroncsokat. A modellek csupán optikailag különböznek, teljesítményüket tekintve nem. Teljesítményük a kiválasztott gumiabroncsoktól függ. Gyári felszereltségben, a Mini modellek 15 és 18 hüvelyk közötti átmérőjű gumiabroncsokkal rendelkezhetnek, a Mini gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok széles választéka áll rendelkezésre, különböző gyártóktól.

Ami a Mini gépjárművek standard felszereltségét illeti, a társaság különböző gumiabroncsgyártókkal működik együtt, mint pl. a Dunlop vagy a Goodyear. A Mini Cooper S Works modell Dunlop SP Sport gumiabroncsokkal rendelkezik. Más modellek Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence és UltraGrip 7 gumiabroncsokkal is rendelkezhetnek. Természetesen Ön más gyártó gumiabroncsai közül is választhat.

Mindegyik Mini modellnek megfelelő gumiabroncsok

A legnépszerűbb modellek egyike a Mini Clubman modell is. A 120 kW-os verzió gyári felszereltsége 175/60 R16 méretű gumiabroncsokat tartalmaz. Opcionálisan, szélesebb, 195/55 R16 vagy 205/45 R17 méretű gumiabroncsok is választhatóak. A Mini Countryman terepjáró modell legtöbb 225 mm szélességű gumiabroncsokkal szerelhető fel. A gyártó által engedélyezett méretek a gépjármű forgalmi engedélyében valamint törzskönyvében találhatóak. Általában ajánlatos a gyártó által feltüntetett Mini gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat használni. Csak így biztosíthatóak a gyártó által feltüntetett értékek az üzemanyag-fogyasztásra és zajszintre vonatkozóan.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.