Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Chrysler gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Chrysler az egyik legnagyobb gépkocsigyártó a világon, amelynek következtében a gumiabroncsok széles választéka áll rendelkezésre számos Chrysler modellre. Például, a Chrysler Sebring modell esetében Bridgestone ER300 sorozatú, 215/60 R16 méretű gumiabroncsok használatosak. Emellett, különböző modellekre alkalmas Chrysler gumiabroncsokat választhatnak, 205/65 R15 és 185/65 R15 méretekben. A Chrysler Grand Voyager modell esetében, a gyártó a Goodyear gumiabroncs 225/65 R18 standard méretét használja.

Találja meg a Chrysler modellnek megfelelő gumiabroncsot

Ahhoz, hogy megtudja, hogy milyen típusú gumiabroncsok használhatóak az Ön Chrysler modellje esetében tekintse meg a gépjármű törzskönyvét, valamint forgalmi engedélyét. Amellett, hogy nagyon jó meghajtást biztosít, a gumiabroncsok vásárlásakor fontos szerepet játszik az alacsony gördülő-ellenállás, amely minimális kopást eredményez, az alacsony üzemanyag-fogyasztás, valamint a kényelem.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.