Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Fiat gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Fiat társaság 1899-ben jött létre. Az évek során, az olasz gépkocsigyártó, különböző beszerzések által, a világ legnagyobb gépjárműgyártó társaságává nőtte ki magát. A Fiat mini-kompakt és kompakt osztályú gépjárművek széles választékát ajánlja. A legkedveltebb gépjárművek:

  • Fiat Doblo
  • Fiat Stilo
  • Fiat Ulysse
  • Fiat Panda
  • Fiat Punto
  • Fiat Croma
  • Fiat Grande Punto
  • Fiat Bravo
  • Fiat Nuova 500

A Fiat gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat majdnem minden gumiabroncsgyártó rendelkezésre bocsájtja.

Mindegyik Fiat modellhez megfelelő gumiabroncs

A Fiat szorosan együttműködik különböző gumiabroncsgyártókkal. Az együttműködő partnerek közé tartozik a

Egy Fiat Panda például felszerelhető Bridgestone D693 vagy D684 típusú, 165/70 R14 81T vagy 185/65 R14 86T méretű gumiabroncsokkal. Megfelelőek a Michelin Energy típusú, 13 és 17 hüvelyk közti átmérőjű gumiabroncsok is. A Bravo modell Continental gumiabroncsokkal rendelkezik. Az Ön Fiat gépkocsijához megfelelő gumiabroncs érdekében, tekintse meg a gépjármű forgalmi engedélyét vagy törzskönyvét.

A Fiat gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok biztonságot nyújtanak

A minőségi gumiabroncsok a legzordabb időjárási feltételek mellett is uralmat biztosítanak a gépjármű fölött. Az innovatív technológiának köszönhetően, a Fiat gumiabroncsok optimális tulajdonságokkal rendelkeznek bármilyen úttesten. A víz optimális elvezetését biztosítják a gumiabroncson, és stabilitást nyújtanak vízfelületi siklás esetén. Az ajánlatban szereplő gumiabroncsok megfelelnek mindegyik Fiat modell típus kérelmeinek, és biztonságot, valamint megnövekedett kényelmet nyújtanak. Az alacsony gördülő-ellenállásnak köszönhetően, a zajszint nagyon alacsony, amely pozitívan hat a vezetés közbeni kényelemre. A gumiabroncsok ugyanakkor hozzáférhető áron érhetőek el. A gumiabroncsok nagy teljesítményt nyújtanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Az olcsó gumiabroncsok nagy biztonsági kockázatot mutattak, számos elvégzett teszt alapján.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.