Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Lamborghini gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Lamborghini gépjárműveket vezetők tudják, hogy első osztályú gumiabroncsokra van szükségük. Például, nagy sebességeknél, a gumiabroncsok ellenállóak kell, hogy legyenek bizonyos hőmérsékleteken. A futófelület nem melegedhet túl még 300 km/h sebességről történő vészfékezésnél sem. Mindezek mellett, Lamborghini gépjárművekre alkalmas gumiabroncsoknak időtálló teljesítményt kell biztosítaniuk; az első megtett 5000 km alatt, a gumiabroncsok páratlan optimális biztonságot kell biztosítsanak, bármilyen helyzetben. És a gépjárművezetők ugyanakkor elvárják, hogy a gumiabroncsaik magas kényelmi szintet biztosítsanak.

Lamborghini gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok – első osztályú termékek

Nem mindegyik gumiabroncs tud megfelelni a szigorú előírásoknak. Ezért azt ajánljuk, hogy a prémium gyártók által kifejlesztett minőségi termékeket használják. Ezek maximális biztonságot nyújtanak az időjárási feltételektől és a sebességtől függetlenül.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.