Payment Banner

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:
Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.Jeep gumiabroncsok

A Jeep márka első osztályú offroad gépjárműveket képvisel, amelyek a legnagyobb kérelmeket teljesítik. A gumiabroncsoknak is hasonló feltételeket kell teljesíteniük, a gépjárműhöz hasonlóan. Nálunk mindegyik Jeep modellhez megtalálja az optimális gumiabroncsokat, amelyek bármilyen típusú úttesten biztonságot nyújtanak.

több ...

A Jeep gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok lehetséges méretei

A Jeep Cherokee az egyik legelterjedtebb Jeep modell, amelynek standard felszereltsége 215/75 R15 méretű gumiabroncsokat tartalmaz. Opcionálisan, 235/70R16 vagy 235/60 R17 méretű gumiabroncsok is használhatóak. A Jeep Wrangler gyári felszereltsége 255/75 R17 méretű Bridgestone gumiabroncsokat tartalmaz. Az offroad gumiabroncsok különleges profillal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a víz és a sár könnyű elvezetését a gumiabroncson. A Jeep gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok nagyon jó tapadással rendelkeznek terepen, és egyenetlen terepen egyaránt. Azonban, fordítson fokozott figyelmet a gumiabroncsok vásárlásakor az Ön gépjármű modelljének függvényében; a gumiabroncsnak nagyon jó kompromisszumot szükséges biztosítania az egyenetlen terepen és az aszfaltozott úttesten történő közlekedésekre. [X]

x