Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Lancia gumiabroncs modellek

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A híres Fiat Csoport 1969 óta része a Lancia -nak, ami 1906-ban alakult meg Torinóban Vicenzo Lancia által - (magja az olasz autógyártási történelem nagy részének). Jól ismert, hogy a görög ábécé betűit használja a modellek megnevezésére. A Lancia nagy sikert ért el a motorsportban; egy rövid részvétele után a Formula-1-en az 50-es években, a cég végre megtalálta hivatását a rally területén, a '70 -es évek elejétől kezdve.
1972-ben, a gyönyörű Fulvia megnyerte a Nemzetközi bajnokságot, előrevetítve egy hatalmas nyerősorozatot az 1973-ban megrendezett Rali Világbajnokságon ( WRC ).

Rally legendák

Lenyűgöző, hogy az 1993-as újraalapítás ellenére, a Lancia továbbra is a legsikeresebb WRC gyártó a mai napig. A forradalmi Stratos megingatta a címet 1974-ben, 1975-ben és 1976-ban; A D37, a " romantikus kor " hátsókerék-hajtású bajnokok utolsójaként, nyert 1983-ban; Végül, a legendás Delta érte el a legkülönlegesebb eredményt a WRC történelemben, megnyerte a hihetetlen hat egymást követő címet 1987 és 1992 között

Bár a gyártó már nem értékesíti termékeit Olaszországon kívül 2014. júniusától kezdve, a gumik.hu még mindig kínálja a nyári, téli és négyévszakos gumik teljes katalógusát a Lancia-ra. A klasszikus Lancia Delta-ra, javasoluk gumiabroncs márkákat , mint a Bridgestone , Continental ; vagy a Maxxis ; A Prisma-ra a Fulda és a Viking márka nagyon népszerű. Természetesen a fent említett márkák csak egy töredéke annak, amit ajánlunk a Lancia típusokra, függetlenül a modelltől.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.