Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Daihatsu gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Daihatsu cég főként kompakt osztályú gépjárműveket gyárt, azonban egyes SUV és transzporter modellek miatt is ismeretes. A Daihatsu gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok kínálata nagy, így a piacvezető gumiabroncsgyártók által rendelkezésre bocsájtott termékek közül is választhat.

A Daihatsu gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok különböző méretei

A Cuore gépjármű, például 145/80 R13 méretű gumiabroncsokkal rendelkezik, azonban választhat 155/65 R14 méretű Daihatsu gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat is. A Daihatsu Copen Cabrio 195/40 R16 méretű gumiabroncsokkal rendelkezik, a terepjárók, mint pl. a Terios esetében 235/45 R18 méretig választhat gumiabroncsokat. Azonban szenteljen fokozott figyelmet a Daihatsu gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok vásárlásakor, és azok méretének kiválasztásakor. Mindig tekintse meg a gépjármű forgalmi engedélyét vagy törzskönyvét.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.