Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Volkswagen gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Amilyen nagy a Volkswagen modellek választéka, olyan nagy a modellekre alkalmas gumiabroncsok ajánlata is. A Volkswagen különböző gumiabroncsgyártókkal működik együtt, hogy mindegyik modellhez megfelelő gumiabroncsokat ajánlhasson. Olyan híres gumiabroncsgyártók, mint a

kínálnak minden kérelmet kielégítő gumiabroncsokat. A Volkswagen modellek nagy része gyári felszereltségben Pirelli gumiabroncsokkal rendelkezik. A Dunlop gumiabroncs gyártó a Phaeton vagy Touareg modelleket látja el gumiabroncsokkal.

Biztonságos utazás időjárástól függetlenül

Annak érdekében, hogy nyáron és télen is biztonságosan közlekedhessen, fontos cserélni a nyári gumiabroncsokat, és téli gumiabroncsokat . 7 Celsius fok hőmérséklet alatt, vagy hóval és jéggel borított úttesteken, csak a téli gumiabroncsok tudnak biztonságot és stabilitást nyújtani. A nyári gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak magas hőmérsékleten, és nedves úttesteken. Úgy a nyári, mint a téli gumiabroncsok is felszerelhetőek klasszikus lemez és fém felnire is. A gumiabroncsok kiválasztásakor komplett kereket is választhat, amelynek előnye, hogy a gumiabroncsokat felnivel együtt vásárolhatja meg. Így nem szükséges felszerelni a Volkswagen gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat lemez vagy fém felnire. Nálunk gumiabroncsokat és komplett kerekeket is talál, amelyek teljesítik az Ön által vezetett Volkswagen gépjármű összes kérelmeit.

Volkswagen gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok elérhető árakon

A gumiabroncsok nagy számának köszönhetően, nem jelent gondot az Ön Volkswagen modelljének megfelelő gumiabroncsok megtalálása. Az ajánlatok között elérhető árú gumiabroncsok széles választékát is megtalálja, amelyek tökéletes illeszkednek az Ön modelljéhez. Biztonsági okokból ne csak az árra, hanem a gumiabroncsok minőségére is figyeljen a vásárlás során. A minőségi gumiabroncsok nagyobb kényelmi szintet biztosítanak, és jövedelmezőbben is. Az alacsony gördülő-ellenállás alacsony üzemanyag-fogyasztást és alacsony zajszintet biztosít.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.