Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Opel gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az Opel társaságot Adam Opel alapította 1862-ben. A gépjárművek gyártása 1899-ben kezdődött. Jelenleg, az Opel a General Motors része, és nem csak Európában, hanem Kínába, Ausztráliába és Szingapúrba is szállít gépjárműveket. Ügyfelei értékelik az Opel modellek megbízhatóságát, azonban csakis a megfelelő gumiabroncsokkal élvezheti a vezetés örömét, és az optimális dinamikát.

Különböző gyártók által kínált gumiabroncsok széles választéka

Az Opel egyike a leghíresebb gépkocsigyártó cégeknek. Éppen ezért, majdnem az összes gumiabroncsgyártó társaság kínál Opel gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat. Standard felszereltségben, az Opel főként a Continental gumiabroncsgyártóval működik együtt. Például, az Opel Astra gyári felszereltsége a Continental gumiabroncsgyártó Premium Contact gumiabroncsait használja. Az Opel Corsa modell 185/55 R15 méretű Bridgestone S01 gumiabroncsokkal rendelkezik. Egy plusz biztonság és kényelem érdekében válassza a hírneves gyártók minőségi gumiabroncsait. Különböző tesztek alapján igazolódott, hogy az olcsó termékek mindig nagy biztonsági kockázatot jelentenek. Mi mindegyik Opel modell számára a megfelelő gumiabroncsokat ajánljuk, amelyekkel biztonságosan közlekedhetnek bármilyen típusú úttesten és bármilyen időjárási feltételek mellett.

Találja meg az Opel modelljének megfelelő gumiabroncsokat

Amikor az Ön modelljéhez megfelelő gumiabroncsokat keres, szenteljen fokozott figyelmet a gumiabroncsokon található jelölésekre. Egy betűkből és számokból álló kódról van szó, amelyet a kevésbé tapasztaltaknak nehézkes lehet megfejteni. Az első szám a gumiabroncs profiljának szélességét jelöli, milliméterben, amelyet a profil szélessége és magassága közti arány követ, százalékban. Az ezt követő betű a gumiabroncs felépítési módját jelöli, az „R” betű „radiális” módban elkészített gumiabroncsot jelöl. Végül következik a gumiabroncs átmérője hüvelykben, és a súlyra, valamint sebességre vonatkozó mutatók. Fontos, hogy lecserélje az Ön Opel-jének gumiabroncsait, szükség esetén. A gumi profiljának mélységéből hiányzó mindegyik milliméter akár néhány méterrel is meghosszabbíthatja a fékezési távolságot.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.