Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Smart gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

2012-ben a Smart világszinten több mint 103.000 gépjárművet értékesített. A kompakt gépjárműveket főként a városban közlekedők kedvelik. Függetlenül attól, hogy Ön egy régebbi Smart Forfour modellt, vagy egy Smart Fortwo vagy Roadster modellt vezet, nálunk mindegyik Smart modellre megtalálja a megfelelő gumiabroncsot. A Smart gépjárművekre elsősorban a Continental gyártó gumiabroncsai ajánlottak. Az időjárási feltételektől független, biztonságos közlekedést garantál a Continental Conti Eco Contact 3 . Természetesen a Smart gumiabroncsok keresésekor, más gyártó termékeit is választhatja. Ugyanakkor a

gyártók is ajánlanak Smart modellekre megfelelő gumiabroncsokat. A legajánlatosabb azonban olyan gumiabroncsokat használni, amelyek kifejezett a Smart gépjárművekre lettek tervezve . A megfelelő információk a gépjármű forgalmi engedélyében valamin törzskönyvében tekinthetőek meg. Így biztosítható, hogy a Smart által, zajkibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra és gördülésre kibocsátott értékek a valóságban is teljesülnek.

Biztonság új téli gumiabroncsokkal

A Smart gépjárművekre is érvényes az az előírás, hogy 7 Celsius fok alatti hőmérséklet esetén téli gumiabroncsok felszerelése kötelező. Ha a profil mélység 4 mm alatti, új gumiabroncsok beszerzése ajánlott. Figyelem azonban a gumiabroncsok életkorára is, mivel főként a téli gumiabroncsok esetében, a gumikeverék nagyon hamar megkeményedik, és ennek függvényében a tapadás is csökken. A Smart téli gumiabroncsok, különleges gumikeverékük által, jó tapadást biztosítanak hóval vagy jéggel borított úttesteken. Mivel a Smart saját tömege kicsi, ez a tény különleges fontosságú. Azonban időben cseréljék vissza a nyári gumiabroncsokat . Egyrészről ezek sokkal jobb tapadást biztosítanak a Smart járművekre száraz úttesten, másrészről érezhetően csökken az üzemanyag-fogyasztás is. A Smart gumiabroncsokat kombinálhatja normál vagy alumínium felnikkel is. Főként a Smart Roadster esetében, az alumínium felnik vonzó külsőt biztosítanak. Mindezek mellett, a nyári gumiabroncsok vízfelületi siklás esetén is biztonságosak. A Smart első osztályú gumiabroncsok nagyon jó tapadást biztosítanak nedves úttesten is.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.