Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gumiabroncsok Renault-ra.

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Ma a Renault az egyik legnagyobb autó - kereskedő márka Európában. Köszönhetően a széles termékskálájának, a Renault rendelkezik a szükséges járművekkel minden igényt kielégítően. Ezek közül néhány legnépszerűbb modell a:

 • Renault Clio
 • Renault Espace
 • Renault Kangoo
 • Renault Laguna
 • Renault Mégane
 • Renault Twingo

  Minden egyes modellre kínálunk minőségi gumik nagy vállasztékát az összes vezető gyártótól. A Renault gyári gumiabroncs felszerelése: a Michelin. Ön választhat az összes általános gumiabroncs méret közül a Renault-jára. További részletes információt a lehetséges méretről a forgalmi engedélyében talál vagy a regisztrációs dokumentumokban.

  Minőségi gumikkal a Renault garantálja Önnek a biztonságos vezetést

  Az autó gumijai jelentik az egyetlen kapcsolatot a jármű és az út között. Ezért olyan fontos, hogy a gumiabroncsok biztonságosak legyenek. Mivel az abroncsok idővel porózussá válnak, ezért rendszeresen ellenőrizni kell az állapotukat, és szükség esetén lecserélni. A nyári gumik csak a bizonyos 7 fok hőmérsékletig biztonságosak. Ezért érdemes váltani téli gumikra a hideg évszak elején. A különleges gumikeveréknek és mintázatnak köszönhetően, a téli abroncsok a legmagasabb szintű felelősséget és biztonságot nyújtják még a hidegben is. Fontos, hogy a minimális ajánlott mélységet, a 4 mm-t, ne lépje túl. Mind a fék használat és a kanyarodási teljesítmény is jelentősen javul a téli gumikkal. Ahogy jön a tavasz, akkor majd visszaszerelteti a nyári gumikat. Ezek optimalizált futófelülettel rendelkeznek a nyári feltételekhez, ezért jobb tapadást és biztonságot nyújt a száraz és nedves utakon. Ezen kívül az üzemanyag-fogyasztás a nyári gumiabroncsoknál lényegesen alacsonyabb.

  Biztosítunk Renault-ra való abroncsokat minden igénynek megfelelően. A vezető gyártók magas minőségű gumiabroncsaival Ön nem csak biztonságban van az úton mindig, hanem a vezetési kényelme is javul. Emelett az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncs biztosítja a magas futásteljesítményt és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.
Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.