Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Audi gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az Audi gépjármű története 1899-től kezdődik. Jelenleg, az Audi márka sportos beütésű prémium gépjárműosztályt képvisel. A közép-, nagy és luxus gépjárművek osztályában, az Audi a világ piacvezető gépjárműgyártói közé tartozik. Tehát, az Audi márka különböző modellű gépjárműveket foglal magába, amelyek közt a kompakt és a terepjáró osztályt is. Az Audi élményt nyújt vezetés közben, főleg ha a megfelelő gumiabroncsokkal rendelkezik. Tehát nagyon fontos a megfelelő gumiabroncs kiválasztása , mivel csakis így felelnek meg a mindegyik modell kérelmei a gyártó által előírt kritériumoknak. Így, bármilyen helyzetben garantált a gépjármű biztonságos közlekedése.

Találja meg az Audi márkához tökéletes gumiabroncsokat

Az Audi együttműködik a különböző modellek kérelmeinek megfelelő gumiabroncsok kifejlesztésében. Ennek érdekében olyan gumiabroncsgyártókkal dolgozik, mint a Bridgestone. Ez pl. az Audi A3, Audi A8 vagy Audi TT modellekre gyárt gumiabroncsokat. Még az A4, A6 vagy Q7 modellek is Bridgestone gumiabroncsokkal rendelkeznek gyári felszereltségben. Az Audi Dunlop vagy Goodyear gumiabroncsokat is használ a gépjárművek felszereléséhez.

Biztonságban, bármilyen helyzetben

Az Audi márkának megfelelő gumiabroncsokkal Ön bármilyen időjárási feltételek mellett megtartja az uralmat a gépjármű fölött. Mindenik kérelemre az Audi márkának kifejlesztett gumiabroncsokat talál . Akár sportos vezetéshez egyenetlen terepen, akár az

  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • Audi Q7

gépjárművekre, megtalálja a megfelelő offroad gumiabroncsokat, amelyek problémamentesen megbirkóznak a különböző nehézségekkel. Tanácsoljuk a megerősített vázú gumiabroncsok beszerzését, mivel ezek ellenállóak erősebb impulzusok esetében is. Az Audi modellek vezetése közbeni fokozottabb kényelem biztosítása érdekében alacsony gördülő-ellenállással és zajszinttel rendelkező gumiabroncsok használata ajánlott, amelyek ugyanakkor alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is eredményeznek, ezáltal jövedelmezőséget is biztosítva az Audi márka gumiabroncsai számára.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.