Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Skoda gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Skoda cseh gépjárműgyártó társaság története 1895 -ben kezdődött, és ismertebbé azután vált, hogy a Volkswagen vállalkozáscsoport része lett. Jelenleg, a Skoda a gépjárművek majdnem összes osztályának széles választékát nyújtja. A kompakt osztályba sorolt Skoda Fabia nagy népszerűségnek örvend, míg a középosztályú Skoda Octavia egyike a legeladottabb modelleknek. A jó eladásoknak köszönhetően, a gépjármű felszerelését tekintve, hírneves gumiabroncsgyártók széles választéka áll rendelkezésre.A Skoda gépjárműre alkalmas gumiabroncsok között nyári , téli és allseason gumiabroncsok is találhatóak.

Skoda gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok széles választéka

A gépjárművek gyári felszereltségéhez a társaság különböző gumiabroncsgyártókkal működik együtt. A gyár főként a Michelin , Goodyear és Continenta gumiabroncsgyártókkal dolgozik. A Skoda gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok hagyományos méretei:

  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16

A gumiabroncsok megvásárlása előtt, ajánlatos ellenőrizni a gépjármű forgalmi engedélyét valamint törzskönyvét az Ön Skoda modelljére alkalmas gumiabroncsok méretei vonatkozásában. Kövesse a gyártó utasításait a gumiabroncsok vásárlásakor. Csak így biztosíthatóak a gyártó által az üzemanyag-fogyasztásra és zajszintre vonatkozóan feltüntetett értékek.

Biztonságos utazás a Skoda gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokkal

A Skoda gépjárművekre alkalmas minőségi gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak bármilyen típusú úttesten és bármilyen időjárási feltételek mellett. 7 Celsius fok alatti hőmérséklet esetén, ajánlott a nyári gumiabroncsokat téli gumikra cserélni. A téli gumiabroncsok különleges gumikeveréke elasztikusabb, így ezek alacsony hőmérsékleten is megtartják rugalmasságukat. A gumi profilja számos bordázatot tartalmaz, ezáltal jobb uralmat biztosítva a gépjármű fölött hóval vagy jéggel borított úttesten is. Hátránya a nagyobb üzemanyag-fogyasztás. Éppen ezért a téli hónapok után ajánlatos visszacserélni a nyári gumiabroncsokat.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.