Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Mercedes-Benz gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Mercedes-Benz egyike a világ egyik legismertebb gépjárműgyártóinak, ebből kifolyólag a legtöbb gumiabroncsgyártó kínál Mercedes-Benz gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat. A Mercedes különböző gumiabroncsgyártókkal működik együtt a gépjárművek gyári felszereltségében. Több SLK-,C- és E-osztályú modell Bridgestone Ecopia gumiabroncsokkal rendelkezik. Mercedes gyári felszereltségben Dunlop és Yokohama által gyártott gumiabroncsokat is használ.

Optimális gumiabroncsok által biztosított fokozott kényelem

A Mercedes gépjárművek az általuk biztosított fokozott kényelmi szintért ismeretesek. Mindemellett a kényelem függ a gumiabroncsok helyes kiválasztásától. Az alacsony zajszinttel rendelkező minőségi gumiabroncsoknak köszönhetően, a zaj meglehetősen csökken, úgy az utazófülkében, mint kint is. Az alacsony gördülő-ellenállás alacsony üzemanyag-fogyasztást és növekedett élettartamot biztosít. Természetesen, a Mercedes-Benz gépjárművekre alkalmas első osztályú gumiabroncsok a legbiztonságosabbak bármilyen úttesten és bármilyen időjárási feltételek mellett. A víz optimális elvezetésének köszönhetően a futófelületen, a gumiabroncsok maximális uralmat biztosítanak a gépjármű fölött vízfelületi siklás esetén is.

Az Ön által birtokolt modelltől függetlenül, nálunk garantáltan megtalálja a modellre alkalmas gumiabroncsokat.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.