Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Ford gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Ford társaságot Henry Ford alapította 1903-ban. 5 évvel később jelentek meg a piacon a forradalmi, T modellek. Jelenleg, a Ford az egyik legnagyobb gépkocsigyártó cég, amelyet a világ számos autóvezetője kedvel. A rendelkezésre álló modellek számos ajánlata alapján, bármilyen típusú, bármilyen szükséget vagy kérelmet kielégítő gépjármű megtalálható a Ford kínálatában. A Ford gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokkal a Ford gépkocsi vezetése élvezetté válik, és a legjobb teljesítményeket nyújtja.

Ford gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok gyártói

Az optimális gumiabroncsok kiválasztásakor számos gumiabroncsgyártó közül választhatnak. A Ford gépkocsik gyári felszereltségében Goodyear gumiabroncsok is találhatóak . A gépkocsigyártó az alábbi modelleket biztosítja minőségi gumiabroncsokkal felszerelve:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

. A Goodyear márka mellett, a Ford Bridgestone gumiabroncsokat, és Michelin gumiabroncsokat is használ gyári felszereltségként.

Optimális uralom minden helyzetben

Ahhoz, hogy Ön ne veszítse el a Ford gépjárműve fölötti uralmat télen sem, ajánlatos lecserélni a gumiabroncsokat 7 Celsius fok alatti hőmérsékleten. Egyes országokban kötelező a gumiabroncsok évszaknak megfelelő cseréje. Az optimális tapadás érdekében télen, választhatják a hópihével ellátott gumiabroncsokat. Az M+S jelzéssel ellátott gumiabroncsok jó stabilitást biztosítanak sáros és havas utakon.

Optimális meghajtás, bármilyen időjárási feltétel mellett

Az all-season gumiabroncsok kompromisszumot jelentenek a nyári gumiabroncsok és a téli gumiabroncsok között. Ezekkel az allseason gumiabroncsokkal egész évben biztonságosan közlekedhetnek, úgy tavasszal, mint télen egyaránt. Ezek a gumiabroncsokon nap, esőcsepp vagy levél jelzés található. Ha szabadon szeretne közlekedni Fordjával egy defekt esetén is, válassza a runflat gumiabroncsokat, amely lehetővé teszi a gépjármű közlekedését a teljes nyomás elvesztése esetén is. Legtöbb 80 km tehető meg ezekkel a gumiabroncsokkal, 80 km/h sebességgel, ajánlott a legközelebbi autóműhelyt választani.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.