Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Toyota gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Toyota társaság 1937-ben jött létre. 2007-ben 9.5 millió darabot eladva, a világ egyik legnagyobb gépjárműgyártójává vált. Sok gépkocsivezető, mindenekelőtt, a Toyota gépjárművek megbízhatóságát értékeli. A széles választék különböző kategóriájú gépjárműveket foglal magába. A legnépszerűbb modellek:

  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla

Szintén ilyen nagy az ajánlat Toyota gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok vonatkozásában is. Az Ön Toyota modelljére majdnem mindegyik gumiabroncsgyártónál megtalálja a megfelelő gumiabroncsokat.A gépjárművek standard felszereléséhez, a Toyota különböző hírneves gumiabroncsgyártókkal működik együtt.

Mindegyik Toyota modellre megfelelő gumiabroncsok

A kisebb modellek esetében, mint a Toyota IQ, a gumiabroncsok választéka a méretet illetően meglehetősen korlátozott. Az IQ modell standard felszereltsége 175/65 R15 méretű gumiabroncsokkal rendelkezik, nincs más méret használatára lehetőség. A kompakt osztályban, a méretek jóval változatosabbak. Például, a Toyota Auris modellnél, motortól függően több méret közül lehet választani. A Toyota Auris Hatchback modell gyárilag I 1.4 L 195/65 R15 méretű gumiabroncsokkal szerelhető fel. Az alábbi méretek is választhatóak:

  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17

A SUV Toyota RAV4 modell esetében legtöbb 235 mm szélességű gumiabroncsok állnak rendelkezésre. A Toyota gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok megvásárlása előtt, ajánlatos ellenőrizni a gépjármű forgalmi engedélyében valamint törzskönyvében feltüntetett méreteket. Lehetőség szerint, ajánlatos a gyártó által meghatározott gumiabroncsokat használni. Csak így biztosíthatóak a gyártó által, az üzemanyag-fogyasztásra és zajszintre meghatározott értékek.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.