Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Dacia gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Dacia társaság költségvetés szempontjából hozzáférhető gépjárműveket gyárt. A társaság 1966-ban jött létre, a Renault, francia gépkocsigyártó cég együttműködésével. A legelterjedtebb modellek:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Dacia gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok

A Dacia gépjárművekre a legtöbb gyártó gumiabroncsai megfelelőek. A standard felszerelésnél, a Dacia a Goodyear gumiabroncsgyártóval működik együtt. Ennek megfelelően, a Dacia Logan gépjárművek Goodyear DuraGrip típusú, 185/65 R15 méretű gumiabronccsal rendelkeznek. Ugyanez a méret használatos a Sandero esetében is. A Dacia Duster gépjármű esetében a 215/65 R16 méret használható. A lehetséges méretek korlátozottak a Dacia gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok esetében. Az engedélyezett méreteket megtalálja a gépjárműve forgalmi engedélyében vagy törzskönyvében.

Mire fontos figyelni gumiabroncsok vásárlásakor

Ajánlott fokozott figyelmet szentelni a Dacia gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok vásárlásakor, mivel fontos a gumik jó magatartása az úttesten, valamint jövedelmezőségük is. Az alacsony és egységes kopással rendelkező gumiabroncsok esetében az üzemanyag-fogyasztás jelentősen csökken és a teljesítmény nagyobb, a megtett kilométereket tekintve.

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.