Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

ÚJABB GYŐZELEM – ELISMERT NYÁRI GUMIABRONCSTESZTEN NYERT A BRIDGESTONE POTENZA SPORT

13/03/23

A Potenza Sport 2021-es megjelenése óta már kilenc dobogós helyezést ért el különböző megmérettetéseken. Idén, a dicsőséglistát kibővítve az Auto Zeitung 2023-as nyári gumiabroncstesztjén megosztott első helyezettként állhatott fel a dobogóra.

A 19 colos, ultranagy teljesítményű nyári gumiabroncs „hibátlan vezetési tulajdonságaival” és a száraz úton való „rendkívül magas tapadásával” győzte meg a szakértőket. Emellett a fékezés, kezelhetőség és a nedves útviszonyok között nyújtott vezetésbiztonság is a kiemelkedő eredmények között szerepelt. A Potenza Sport teljesítménye a Bridgestone sokéves versenytapasztalatán és a neves járműgyártókkal való partnerségen alapul, innovatív abroncsfejlesztési technológiákkal, szakértelemmel felépítve. „Nagy örömmel fogadtuk az Auto Zeitung neves szakértőinek véleményét. A tesztgyőztesnek járó megtiszteltetés ismét bizonyítja, hogy magas színvonalon dolgozunk és a korszerű portfóliónkkal jó irányban haladunk” - nyilatkozta Steven De Bock, a Bridgestone EMIA személyabroncs üzletág (másodlagos piac és gyári első szerelés) OE alelnöke, majd hozzátette: „Csúcstermékeinkkel első osztályú kínálatot biztosítunk kiskereskedelmi partnereinknek, így ők is díjnyertessé válhatnak a végfelhasználók szemében.”

Meggyőző sportteljesítmény

Az Auto Zeitung kiemelkedő teszteredménye mellett a Potenza Sport nemrég az Auto Bild sportautók 2023-as nyári sportgumitesztjén is bizonyította kvalitásait: „példás” minősítést szerzett nedves és száraz úton, valamint nedves úton a körkörös haladást mérve. Az 1,3-as összpontszámmal a teszt szakértői szerint „megfelelő egyensúlyt, pontos kormányzást [...] és kiemelkedő biztonságot nyújt vízen futás esetén” is.

A Bridgestone Potenza Sport kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja száraz1 és kiemelkedő irányíthatóságot nedves útfelületen1, így különösen meggyőző az olyan sportágakban, ahol a biztonság is fontos szempont. A prémium abroncsok követelményeinek megfelelően tervezték, így nagyobb futásteljesítményt biztosít, mint elődje, a Potenza S0012.

potenza_sport_4.jpg

Forrás az oldalon: https://press.bridgestone-emia.com/hu-hu/ujabb-gyzelem--elismert-nyari-gumiabroncsteszten-nyert-a-bridgestone-potenza-sport/


20 of 87 News

ÚJABB GYŐZELEM – ELISMERT NYÁRI GUMIABRONCSTESZTEN NYERT A BRIDGESTONE POTENZA SPORT