Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

TELJESEN ÚJ A KÖVETKEZŐ TÉLRE: FALKEN EUROWINTER HS02 ÉS HS02 PRO

08/09/22

EURWOINTER_HS02_PRO_SUV.jpg

Két teljesen új gumiabronccsal a hideg évszakhoz a Falken készen áll a következő generációra: Az EUROWINTER HS02 és EUROWINTER HS02 Pro modellek kiemelkednek az erőforrások megóvása és az innovatív műszaki jellemzők terén.

A Falken EUROWINTER HS02 szimmetrikus, menetirányú mintázattal, 76 méretben, 14 és 19 hüvelyk átmérő között, és 40 és 70 százalék közötti keresztmetszettel, T, H és V sebességindexekkel (190, 210 és 240 km/h-ig) kapható. Kiegészítésképpen kapható az EUROWINTER HS02 Pro a személygépkocsi- és SUV-vezetők számára a legmagasabb dinamikai igényekkel: A H, V és W sebességosztályokban (210, 240 és 270 km/h-ig) 87 méret 16 és 21 hüvelyk közötti átmérővel és 35 és 70 százalék közötti keresztmetszettel. A HS02 Pro mintázata aszimmetrikus kialakítású. Első pillantásra Mindkét modell kiemelkedik a dinamikus oldali kialakítás által, a HS02 Pro ezenkívül vizuálisan aktaktív nano-fekete felirat által.

Az autós utazásokkal szembeni kihívások a hideg évszakban biztosan le kell győzni: A sikeres leküzdés döntő alapját a járműnek úttesttel való egyetlen kapcsolatában, a gumiabroncsban rejlik. Az új Falken EUROWINTER HS02 egy V alakú, menetirányú mintázattal rendelkezik, amely szimmetrikusan lett felépítve. Ezen kialakítás lehetővé teszi a víz kiváló elvezetését a talajjal érintkező területen. A 205/55 R 16 méretben a mintázat másodpercenként 78 litert képes kiszorítani – és ez a műszaki érték a gyakorlatban kiváló védelmet nyújt a vízre felfutás ellen.

A HS02 Pro, amelyet nagy teljesítményigényre terveztek, másodpercenként 101 literrel 245/45 R 18 tesztméretben még nagyobb vízelvezetést tesz lehetővé. A szinergikus mintázata kiegyensúlyozott teljesítményhez minden téli körülményhez kombinált: A mintázat belső oldalát a fejlesztőmérnökök a havon és a latyakos havon való biztonságos vezetéshez optimalizálták, a külső oldalt pedig a maximális száraz- és nedvesteljesítményhez. A két mintázatterület intelligens összjátéka sportos és precíz vezetési élményt nyújt nagy biztonsági tartalékokkal.

Jelentős biztonsági elemként a téli gumiabroncsoknak nem csupán a nedvességgel kell megbirkózniuk, hanem a havas úttesteken is kiváló teljesítményt kell nyújtsanak. A Falken EUROWINTER HS02 és HS02 Pro gumiabroncsok speciálisan kialakított Miura-Ori 3D lamellái erről gondoskodnak, amelyek megbízható keréktapadást és biztonságos fékezést biztosítanak rövid féktávolságokkal. Ezek a HS02-nél többirányú mintázatbevágások megnövelt havas tapadást biztosítanak. Ebben a lépcsőzetes 3D mintázatszélek fontos segítséget nyújtanak: növelik a mintázat hófelvételét, és ezáltal növekszik a tapadás. A fokozatok ugyanakkor jobb öntisztítást is biztosítanak.

A Falken EUROWINTER HS02 ezenkívül hibrid lamellás kialakítással rendelkezik, ahol az egymásba illeszkedő 3D lamellák a vállrészen találhatók. A speciális elrendezésnek köszönhetően a fejlesztők növelték a tömbellenállóképességet, és ezzel egyértelműen javították a menetstabilitást a határértékben. A különböző lamellatípusok intelligens összjátékának köszönhetően a Falken EUROWINTER HS02 havas, nedves és száraz úttesten is kiváló teljesítményt nyújt.

Ettől eltérően működik HS02 Pro mintázata a célcsoporttól függően. A két körülfutó futóhorony cikcakkos formájának köszönhetően további mintázatszéleket hoz létre, amelyek megbízható tapadást biztosítanak hó és latyakos hó esetén, javítják a fékezést, és nem utolsósorban elősegítik a kiváló kezelhetőségi jellemzőket. A mintázat belső oldalán eltolt elrendezésű, lépcsőzetes mintázatok találhatók. Ez a kialakítás megerősíti a jó hótapadást, elősegíti megbízható öntisztítás által, de ezen kívül kiemelkedő tapadást és a legpontosabb kezelhetőséget biztosít különféle úttesteken.

A Falken új téli gumiabroncsai a bevált Advanced 4D Nano Design technológiával együtt, amely a futókeverék kifejlesztése során alkalmazásra került, nem csupán az elődjeikhez viszonyítva nyújtanak egyértelműen javított nedves tapadást. Végül, de nem utolsósorban az Advanced 4D-Nano Designból az üzemanyag-hatékonyság és a gumiabroncsok élettartama is profitál az alacsony gördülési ellenállásnak és a nagy kopásállóságnak köszönhetően.

A Falken új generációs téli gumiabroncsainak másik jellemzője a korábbi gumiabroncsmodellek megfelelő méreteihez képest akár kilenc százalékkal (HS02) és akár 14 százalékkal (HS02 Pro) alacsonyabb gumiabroncstömeg. Az új könnyűszerkezetes kialakítás az optimalizált formának és szerkezetnek köszönhetően anyagot és súlyt takarít meg. Mindenki profitál az erőforrások megkíméléséből a kevesebb felhasznált nyersanyag miatt, a járművezetők pedig az alacsonyabb gördülési ellenállás miatt.

A címkeértékek előzetes besorolása azt tanúsítja, hogy a Falken EUROWINTER HS02 és HS02 Pro üzemanyag-fogyasztás tekintetében „C” − „D”, nedves tapadás tekintetében „B”, zajkibocsátás tekintetében pedig „A” − „B”, amely 67 − 71 dB-nek felel meg.

A legutóbbi téli tesztek során a svédországi Arnemarkban az új Falken EUROWINTER HS02 és HS02 Pro a belső referenciához képest egyértelműen jobbnak bizonyult a hótapadás, a zajszint és a kényelem, az üzemanyag-hatékonyság, a száraz kezelhetőség, a nedves kezelhetőség és a nedves fékezés követelményeket illetően, és prémium kategóriás konkurenciát is maga mögé utasított.

Forrás az oldalon: https://www.falkentyre.com/hu/press/article/falken-eurowinter-hs02-pro


20 of 87 News

TELJESEN ÚJ A KÖVETKEZŐ TÉLRE: FALKEN EUROWINTER HS02 ÉS HS02 PRO