Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

A YOKOHAMA BluEarth gumiabroncsok gyárilag szerelve a Toyota új Prius és Prius PHEV modelljeire

27/01/23

BluEarth_GT_AE51.jpg

A YOKOHAMA ma bejelentette, hogy BluEarth-GT AE51 és BluEarth-FE AE30 abroncsait eredeti felszerelésként szállítja a Toyota Motor Corporation új Priusához, amelyet Japánban és világszerte 2023 januárjában kezdtek el forgalmazni, valamint az idén tavasztól piacra kerülő új Prius PHEV-hez. A gumiabroncsok mérete a BluEarth-GT AE51 esetében 195/50R19 88H, a BluEarth-FE AE30 esetében pedig 195/60R17 90H.

A BluEarth a YOKOHAMA globális abroncsmárkája, amely a "környezet-, ember- és társadalombarát" koncepción alapul. A BluEarth-GT AE51 a BluEarth márkában használt alapvető tervezési és anyagtechnológiát tartalmazza, és kiváló vezetési, kényelmi és környezetvédelmi teljesítményük kiemelkedő Grand Tour abroncsokká teszik őket. Az új BluEarth-GT AE51 nagyfokú kormányozhatóságot biztosít, és egy újonnan kifejlesztett keveréket használ, amely a csökkentett gördülési ellenállás és a nedves úton nyújtott teljesítmény kombinációját biztosítja. Emellett a kényelmes vezethetőséget is sikerült elérni a szerkezet hangolásával.

A BluEarth-FE AE30 egy BluEarth standard gumiabroncs, amely továbbfejlesztett üzemanyag-hatékonysággal rendelkezik. Kiváló üzemanyag-takarékosságot és magas szintű egyensúlyt mutat az olyan alapvető teljesítménytulajdonságok között, mint a csendesség, a kényelmes teljesítmény, a kényelmes vezethetőség és a hosszú élettartam. Az új BluEarth-FE AE30 esetében új profilt és keveréket fejlesztettek ki, hogy a csökkentett gördülési ellenállás és a nedves úton nyújtott teljesítményt magas szinten kombinálják. Emellett a szerkezet hangolásával a kormányozhatóságot és a csendességet is sikerült elérni.

A YOKOHAMA agresszívan fejleszti a BluEarth abroncstechnológiát alkalmazó gumiabroncsokat, és ezek közül az abroncsok közül sok már nem csak benzinmotoros, hanem hibrid és elektromos meghajtású járművekre is kerül gyári felszerelésként, például számos új autómodellre, beleértve a legújabb szedánokat, SUV-kat, sportkocsikat és kompakt autókat.

Forrás az oldalon: https://www.yokohama.eu/hu/hirek/3716/?cHash=5fb604bd1e7998fc73a9d245e01a81e1


20 of 87 News

A YOKOHAMA BluEarth gumiabroncsok gyárilag szerelve a Toyota új Prius és Prius PHEV modelljeire