Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

A YOKOHAMA ADVAN gumiabroncsok gyárilag felszerelve az új Lexus RZ BEV-re

10/04/23

ADVAN_V61.jpg

A YOKOHAMA ma bejelentette, hogy az ADVAN V61 gumiabroncsokat szállítja a Lexusnak, amelyeket eredeti felszerelésként használnak az új RZ-n, a Lexus márka első akkumulátoros elektromos járművén (BEV), amelyet idén márciustól Japánban és más országokban, köztük Európában és Ázsiában is piacra dobtak. Az RZ-t 235/60R18 103H méretű első gumiabroncsokkal és 255/55R18 105V méretű hátsó abroncsokkal szerelik.

Az ADVAN V61 egy nagy teljesítményű gumiabroncs az ADVAN márka, a YOKOHAMA végső abroncsmárkája alatt. Az ADVAN V61 abroncsok hozzájárulnak az autó és a vezető közötti intuitív kapcsolathoz, hogy megvalósuljon az a felemelő vezetési élmény, amelyet az RZ a vezetők számára nyújtani hivatott. Az ADVAN V61 abroncsok amellett, hogy hozzájárulnak a kényelmes és stabil vezethetőséghez, rendkívül kopásállóak és kivételes vízsíkosság-ellenállást mutatnak. A futófelület mintázata a zaj elfojtásával és a gördülési ellenállás jelentős csökkentésével hozzájárul a sima és csendes vezetéshez. Az ADVAN V61 kifejlesztéséhez a YOKOHAMA saját fejlesztésű HAICoLab*1 - egy AI-alapú fejlesztési keretrendszert használtak, amelynek célja, hogy az emberi inspiráció és kreativitás, valamint az AI hatalmas adatfeldolgozási képességeinek egyesítésével új felfedezéseket és digitális innovációt segítsen elő. Különösen az elektromos járművektől megkövetelt rendkívül csendes vezetés elérése érdekében az optimális hangmagassági sorrendet evolúciós számítással (genetikai algoritmusok), a HAICoLab egyik technológiájával állították elő. Az ADVAN V61 fejlesztése során alkalmazott innovatív technológiák a tényleges adatok és a szimulációk által generált virtuális adatok összegyűjtésével, majd az AI előrejelző, elemző és kereső funkcióinak használatával nyert új ismereteken alapulnak.

A YOKOHAMA hároméves (2021-2023) középtávú menedzsmentterve, a Yokohama Transformation 2023 (YX2023) keretében a fogyasztói gumiabroncs üzletág célja a magas hozzáadott értékű YOKOHAMA gumiabroncsok értékesítési arányainak maximalizálása. E stratégia egyik kulcsfontosságú kezdeményezése az ADVAN és GEOLANDAR gumiabroncsok értékesítésének bővítése az új autók eredeti felszereléseként. A YOKOHAMA úgy véli továbbá, hogy gumiabroncsainak prémium kategóriás elektromos autókon való első szerelésként való elfogadása megköveteli, hogy gumiabroncsai rendkívül megbízható technológiákon alapuljanak. Ennek megfelelően a vállalat továbbra is reagálni fog az autóipar dinamikus változásaira azáltal, hogy a motorsportban és az EV versenyautók fejlesztésében való részvételét kihasználva fejlettebb gumiabroncs-technológiákat fejleszt ki.

Forrás az oldalon: https://www.yokohama.eu/hu/hirek/3871/?cHash=35a046f805fd4dbce93e6d4d03ebab59


20 of 87 News

A YOKOHAMA ADVAN gumiabroncsok gyárilag felszerelve az új Lexus RZ BEV-re