Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

EGÉSZ ÉVRE SZÓLÓ VÁLASZ(TÁS) – AZ ÚJ BRIDGESTONE TURANZA ALL SEASON 6

15/05/23

A Bridgestone legújabb, prémiumkategóriás, négyévszakos túraabroncsa kimagasló fékezési1 és havas úton nyújtott teljesítményével2, valamint kiváló futásteljesítményével3 egész évben lehetővé teszi a stresszmentes közlekedést és kontrollt a jármű felett.

A Bridgestone saját fejlesztésű ENLITEN technológiáját és számos járművezető körében végzett felmérés eredményét összevetve a Turanza All Season 6 egész évre megoldást kínál, mindezt prémium minőségben. A Bridgestone ezzel a gumiabronccsal a szintén komoly érdemeket magáénak tudó előd, Weather Control A005 EVO 2018-as bevezetése óta tapasztalható erős piaci növekedésre ad választ, amely már ott tart, hogy a négyévszakos gumiabroncsok jelenleg az európai piac 21%-át lefedik4. A piaci térnyerés, bővülés nem véletlen, mert azok az autósok, akik nem használják a járművüket komolyabb téli útviszonyok között, és inkább a takarított városi utakon gurulnak, egyre többször a négyévszakos gumiabroncsokat választják.

Prémium teljesítmény, kényelem és biztonság – kiszámíthatatlan vezetési körülmények között is.

Az európai járművezetők minden évszakban számos kihívással szembesülnek az utakon. Lehet szó esőről, hóról, a Turanza All Season 6 arra lett tervezve, hogy segítse az autóvezetőket kontroll alatt tartani a járművet évszaktól, időjárástól és az ennek megfelelő útviszonyoktól függetlenül.

A Bridgestone Turanza All Season 6 három kulcsfontosságú területen nyújt kiemelkedő teljesítményt:

  • Kimagasló fékezési teljesítmény mind a négy évszakban1: Európa legelismertebb független autóipari vizsgálóintézete, a TÜV SÜD által végzett tesztek alapján a Turanza All Season 6 a legjobb fékezési teljesítményt nyújtja nedves úton, és kiváló fékezési teljesítményt száraz és havas körülmények között egyaránt.
  • Rendkívüli teljesítmény havas útfelületen2: a TÜV SÜD szintén megerősítette, hogy a Turanza All Season 6 képességei a havon való tapadás során elvitathatatlanok a fékezés, a kanyarodás és a kezelhetőség tekintetében - ami a 3PMSF jelöléssel együtt biztosítja, hogy sikeresen megbirkózzon a téli útviszonyok okozta kihívásokkal.
  • Kiemelkedő futásteljesítmény3: 20%-kal jobb, mint az elődjénél, a Bridgestone Weather Control A005 EVO-nál.

turanza_all_season_6_sidewall.jpg

Emilio Tiberio, a Bridgestone EMIA COO & CTO-ja, a Bridgestone Turanza All Season 6 fejlesztéséről elmondta: „Európa-szerte több ezer autóvezető véleményét elemeztük, hogy valóban átfogó képet kapjunk a mindennapi vezetés kihívásairól. Ezáltal folyamatosan úgy bővíthetjük és javíthatjuk a portfóliónkat, hogy megfelelhessünk az igényeknek. A Bridgestone E8 kötelezettségvállásával összhangban kifejlesztett Turanza All Season 6 a 2023-ban bevezetésre kerülő öt, új fogyasztói gumiabroncsunk egyikeként példázza folyamatos termékinnovációs törekvéseinket -ez a bevezetés különösen időszerű, mivel választ ad a négyévszakos gumiabroncsok elmúlt években tapasztalt növekvő piaci térnyerésére egész Európában.”

Az Európában kifejlesztett és gyártott Bridgestone Turanza All Season 6 személygépkocsikhoz és SUV-okhoz, városi terepjárókhoz készült, beleértve az elektromos és gázüzemű járműveket is. Összesen 85 méretben lesz elérhető 16” és 21” col között, lefedve a túraendurós, négyévszakos, nagy felniátmérős abroncsok szegmensében a kereslet 96%-át.

Forrás az oldalon: https://press.bridgestone-emia.com/hu-hu/egesz-evre-szolo-valasztas--az-uj-bridgestone-turanza-all-season-6/


20 of 87 News

EGÉSZ ÉVRE SZÓLÓ VÁLASZ(TÁS) – AZ ÚJ BRIDGESTONE TURANZA ALL SEASON 6