Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

YOKOHAMA BluEarth-XT AE61 elsőszerelés a Toyota Lexus NX modelljén

18/01/22

BluEarth_XT_AE61.jpg

A YOKOHAMA ma bejelentette, hogy 2021. novembere óta szállítja BluEarth-XT AE61 és BluEarth-XT AE61 Z.P.S gumiabroncsait a Toyota Motor Corporation számára, hogy azokat elsőszerelésként (OE) használják a vadonatúj Lexus NX-n. A PHEV modell 235/60R18 103H méretű gumiabroncsokkal kerül felszerelésre.

A BluEarth a YOKOHAMA globális gumiabroncsmárkája, amely a "környezet-, ember- és társadalombarát" koncepción alapul. A BluEarth-XT AE61 a YOKOHAMA BluEarth márkájú gumiabroncsok alapvető tervezési és anyagtechnológiáit tartalmazza. A gumiabroncs kiváló vezetési, kényelmi és környezetvédelmi teljesítménye kiemelkedő Grand Tour abronccsá teszi. Emellett az újonnan kifejlesztett futófelületi mintázat javítja a gumiabroncs nedves úton nyújtott teljesítményét, kopásállóságát és stabilitását, hozzájárulva a vadonatúj NX kiváló minőségű vezethetőségéhez.

A BluEarth-XT AE61 Z.P.S egy futóműves gumiabroncs, amely megfelel az újonnan elfogadott EMT-szabványnak. Amellett, hogy a korábbi EMT-szabványnak megfelelő futóműves gumiabroncsoknál lágyabb futást biztosít, a gumiabroncs csökkentett súlya javította a jármű üzemanyag-hatékonyságához való hozzájárulását.

A Yokohama Transformation 2023 elnevezésű jelenlegi középtávú menedzsmenttervének keretében a YOKOHAMA fokozza erőfeszítéseit az új, magas hozzáadott értékű termékek kifejlesztésére és a fogyasztói gumiabroncsok, köztük a globális zászlóshajó ADVAN márka és a GEOLANDAR márkájú SUV és pick-up teherautókra szánt gumiabroncsok márkájának megerősítésére. A YOKOHAMA arra is összpontosít, hogy gumiabroncsait a prémium kategóriás autókon is elfogadják, ami a vállalat kiváló technológiáinak erős bizonyítéka.

Forrás az oldalon: https://www.yokohama.eu/hu/hirek/3115/?cHash=87a2fe5290fdbee519fd1fff28d75194


20 of 87 News

YOKOHAMA BluEarth-XT AE61 elsőszerelés a Toyota Lexus NX modelljén