Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Még közelebb a vásárlóhoz: a Continental átszervezi utánpótlás-abroncs üzletágait az EMEA régióban

21/07/20

  • Összeolvadnak a személygépjármű és teherautó abroncsok utánpótlásával foglalkozó üzletágak
  • Az új szervezet elsősorban az ügyfélcsoportok szerint kerül kialakításra
  • A cél az ügyfélközpontúság további növelése és folyamatos fejlődés az innovatív termékek, szolgáltatások, és digitális megoldások terén

Budaörs, 2020. július 21. – A Continental gumiabroncsgyártó és technológiai vállalat átszervezi a személygépjárművek és teherautók abroncsainak utánpótlásával foglalkozó üzletágait Európában, a Közel-Keleten, és Afrikában, melyekért Philipp von Hirschheydt fog felelni, aki korábban a személygépkocsi-abroncsok utánpótlásáért felelős üzletág igazgatója volt az EMEA régióban. A nagyobb ügyfélközpontúság és a szervezetek általános hatékonyságának növelése érdekében a személy- és tehergépjármű üzletágakat egyetlen átfogó üzleti egységbe olvasztották. Az üzleti egységek átalakulása 2020. január elsején kezdődött meg, az új szervezet 2020. július elsején indult el.

Mostantól a személygépkocsi-, kisteherautó- és teherautó-abroncsok értékesítését integrált módon fogják irányítani az új EMEA gumiabroncs-csere üzleti egységben. Termékkategóriák helyett az új közös szervezet elsősorban az ügyfélcsoportok szerint került felépítésre, mint például nagyobb nemzetközi kiemelt partnerek, flották, OEM értékesítés utáni ügyfelek, vagy a feltörekvő piacokon működő ügyfelek, akik az egyéni igényeiknek megfelelően részesülnek mindenre kiterjedő kiszolgálásban a specializált részlegek által. Továbbá a korábban külön működő központi funkciók összevonása – beleértve a marketing és e-business osztályokat – nagyobb szinergiát biztosít. Az egyik kimondott célkitűzés annak biztosítása, hogy az ügyfélélmény optimalizálása és személyre szabása érdekében a digitális struktúrák gyorsabban és hatékonyabban jöjjenek létre.

„Az átszervezési intézkedések befejezése mérföldkövet jelent számunkra. Folyamatosan előre tekintünk és szorosan a jelenlegi és jövőbeli vásárlóink igényei mentén szervezzük magunkat, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal, valamint minden egyéb érintkezési pontnál optimális módon szolgálhassuk ki őket. Az összeolvadás ezenkívül még hatékonyabbá tesz minket, és lehetővé teszi számunkra, hogy a korábban külön működő egységek megosszák egymással ismereteiket, amit aztán az ügyfeleink javára fordíthatnak. Mindez segít nekünk a piacon belüli differenciálódás folyamatos megerősítésében” – mondja Philipp von Hirschheydt, az EMEA abroncscsere üzletág vezetője.

Constantin Batsch, a tehergépkocsik utánpótlás-abroncs üzletágának korábbi igazgatója az EMEA régióban a Flottamegoldások részleg vezetője lesz, valamint az észak-és kelet-európai átfogó gumiabroncs értékesítés fog alá tartozni az új felépítésen belül. Ralf Benack, a tehergépjármű-flotta üzletág korábbi vezetője, a teherautó-, személygépjármű- és kisteherautó-flottás ügyfelekre szakosodott részleg stratégiai igazgatásáért és irányításáért fog felelni.

Roland Welzbacher lesz a dél-európai értékesítés és OEM értékesítés utáni részleg igazgatója az új szervezetben. Frauke Wieckberg az OEM értékesítés utáni részleg stratégiai igazgatásáért fog felelni, melynek központjában az autókereskedésekből és a tehergépjármű-kereskedelemből érkező ügyfelek állnak.

Szeptember elsejétől Jürgen Marth, a ContiTrade disztribúciós hálózat jelenlegi igazgatója alá fog tartozni a közép-európai regionális értékesítés és a nemzetközi kiemelt partnerek részlegei. Ez utóbbit fokozatosan át fogja venni Wolfgang Thomale, aki az új „Speciális Abroncsok” üzletág igazgatásáért felel. Július elsejével a korábbi speciális abroncsok (speciális abroncsok kereskedelmi használatra), a kétkerekű abroncsok (bicikli- és motorkerékpár-abroncsok), valamint a versenyabroncsok üzleti egységeket a Speciális Abroncsok üzletágban egyesítették.

A nemzetközi kiemelt partnerekkel foglalkozó osztály vezetője Benoit Henry lett, aki már régóta tölti be a key account manager pozícióját.

Jon-Ander Garcia továbbra is a közel-keleti, afrikai, valamint törökországi és oroszországi regionális értékesítés fejlesztésével és a feltörekvő piacokkal fog foglalkozni.

Enno Straten, a kereskedelmi speciális abroncsok üzleti egységének korábbi igazgatója fogja átvenni a felelősséget az új EMEA abroncscsere üzleti egység stratégia, analitika és marketing részlegei felett.

Forrás az oldalon: https://www.continental.hu/car/media-services/newsroom/20200721-continental-atszervezi-utanpotla-abroncs-uzeltagait


20 of 85 News

Még közelebb a vásárlóhoz: a Continental átszervezi utánpótlás-abroncs üzletágait az EMEA régióban