Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Az Extreme E megegyezett Magyarország vezető műsorszolgáltatójával, a TV2-vel

08/03/21

Az Extreme E, a teljesen elektromos off-road autóverseny-sorozat a mai nap megerősítette, hogy Magyarország vezető szórakoztató csatornája, a TV2 fogja közvetíteni az idei szezon mind az öt futamát szabadon fogható adóin, a TV2-n, a SuperTV2-n, a Spíler 1-en és a Spíler 2-n. Emellett a budapesti szolgáltató az Extreme E versenyeinek összefoglalóit is műsorra tűzi, valamint értékelő- és magazinműsorokat is lead magyar nyelven.

Az Extreme E-t öt vadregényes helyszínen rendezik meg különféle környezetvédelmi kérdésekre fókuszálva: az elsivatagosodásra, a tengerszint emelkedésére, a gleccserek visszahúzódására, az erdőirtásra, valamint a jégsapkák olvadására. A sorozat azt reméli, hogy sikeresen fel tudja hívni a figyelmet a klíma-vészhelyzetre azáltal, hogy a változtatásra való ösztönzést a sporttal kombinálja.

2021-03-08-article-img-data-min

A motorsport világa rendkívül gyorsan változik. Az Extreme E egy vadonatúj sorozat, egy határozott céllal: rá kíván világítani a klímaváltozás okozta globális problémákra. A TV2 örömmel lép partnerségre az Extreme E-vel, így ők sugározhatják ezt a rendkívül innovatív bajnokságot Magyarországon. A versenyeket a Spíler 1 és a Spíler 2 fogja közvetíteni, a magazinműsorok és a kulisszák mögötti felvételek pedig az első számú szabadon fogható kereskedelmi csatornán, a TV2-n fognak futni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az ország legismertebb autósport-kommentátora, Szujó Zoltán is csatlakozik a csapathoz ezen az utazáson az Extreme E házigazdájaként, valamint magyar hangjaként.

Az Extreme E első futamát egy hónap múlva rendezik meg Szaúd-Arábia sivatagában. Az autóversenyzés legnagyobb sztárjai közül többen is csapatot alakítottak, például a Forma 1-es világbajnokok Lewis Hamilton (X44) és Nico Rosberg (Rosberg X Racing). Sőt, mellettük egy további Forma 1-es legenda, Jenson Button, nem csak csapatot alapított (JBXE), de a kormány mögé is ő maga fog beülni.

Forrás az oldalon: https://www.continental.hu/car/media-services/newsroom/20210308-az-extreme-e-megegyezett-tv2-vel


20 of 87 News

Az Extreme E megegyezett Magyarország vezető műsorszolgáltatójával, a TV2-vel