Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Az AutoBild szerint "példás" a Continental négyévszakos gumiabroncsa

12/10/20

allseasoncontact-tire-image

  • A Continental AllSeasonContact a maximális pontszámot szerezte meg az abroncsokat összevető teszten
  • A teszt 32 terméket vizsgált a 205/55 R 16 méretben
  • AutoBild: „Meggyőző teljesítmény változatos körülmények között”

Budaörs, 2020. október 12. - Az AutoBild magazin szeptemberi számában (2020. szeptember 24.) a szerkesztőség az AllSeasonContact-nak ítélte oda a „példás” értékelést. Az európai, amerikai és ázsiai gyártók további 31 terméke összehasonlításával zajló teszt során a Continental gumiabroncsa nyerte el a magazin által adott legjobb minősítést. A tesztelők a 205/55 R 16 abroncsokat egy VW Golfon tették próbára.

A négyévszakos abroncsokat összesen 16 kategóriában tesztelték vizes, száraz és havas utakon. „Meggyőző, minden körülmények között jól teljesítő abroncs, amely csúcskategóriás téli jellemzőket és kiváló ár/teljesítmény arányt kínál” – áll a tesztelők értékelésében, amelyben az abroncs teljesítményét foglalták össze. „Nagyon jó aquaplaning tulajdonságokkal, precíz kormányzási reakcióval, nagy futásteljesítménnyel és üzemanyag-takarékos gördülési ellenállással rendelkezik.”

Az AllSeasonContact futófelületének kialakítása a Continental híresen biztonságos prémium kategóriás nyári és téli abroncsait ötvözi. A biztonságos kezelhetőség mellett a gumiabroncsot úgy tervezték, hogy kategóriájában a legjobb üzemanyag-hatékonyságot nyújtsa. Az AllSeasonConatct kínálata idén kibővült, így az abroncs már széles körben elérhető személygépkocsik és SUV-k számára, a városi autóktól a luxusmodellekig.

Forrás az oldalon: https://www.continental.hu/car/media-services/newsroom/20201012-autobild-szerint-peldas-continental-gumiabroncsa


20 of 85 News

Az AutoBild szerint "példás" a Continental négyévszakos gumiabroncsa