Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

"A legjobb választás" - A Continental VanContact 4Season végzett a promobil abroncstesztjének élén

29/09/20

vancontact-4season-tire-image

  • A szakértő tesztelők a havon történő rendkívül jó tapadást, kanyarodást és fékezést méltatták
  • A környezeti kategóriában maximális pontszámot ért el.
  • 14-17 colos felnivel érhető el

Budaörs, 2020. szeptember – „A telek egyre csak enyhülnek, az évszaknak megfelelő gumiabroncsokra váltás pedig egyre drágábbá és drágábbá válik” – ez a promobil szerkesztőségének véleménye, amellett, hogy szerintük számos jó oka lehet annak, hogy négyévszakos gumiabroncsokat használjunk téli és nyári gumik helyett. De vajon melyik négyévszakos abroncs képes nyáron és télen egyaránt valóban jól teljesíteni? A 2020-as októberi számában a lakókocsi-szakértő magazin összesen hét terméket tesztelt le a teherautó-szegmens abroncsai közül a 225/70 R 15 C méretben. Tesztjárműnek egy, a kempingezők körében nagy népszerűségnek örvendő Fiat Ducatot választottak. A promobil tesztelési feltételei alapján, amely az abroncs téli, vizes, száraz és környezeti teljesítményét 20/40/20/20 százalékos arányban összesíti, kimondott hangsúllyal az esős idő jellemzőire, a Continental VanContact 4Season bizonyult a legjobbnak a téli teljesítményt és az összesített végeredményt nézve egyaránt. A tesztelők kiemelték az abroncs téli időjárási körülmények közepette mutatott rendkívül jó tulajdonságait, valamint a vizes és nyári tesztelés során nyújtott kiváló teljesítményét, emellett pedig a száraz aszfalton történő kezelését is maximális pontszámmal jutalmazták. Sőt, mindezek után a VanContact 4Season a környezeti tesztek kapcsán is az első helyet szerezte meg. Egyedüliként kapta meg a „nagyon jó” értékelést a gördülési ellenállás és az abroncs-/útzaj tekintetében. Összességében a promobil a Continental abroncsának az „ajánlott” minősítést adta.

A promobil tesztjének eredményei lényegében megerősítették a VanContact 4Season az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért remek teljesítményét. Ezen a teszten is a Continental négyévszakos abroncsa bizonyult a legjobbnak, a tesztelők „példás” értékeléssel látták el (2020/4. lapszám).

Így tehát a lakókocsi-szegmens is tud négyévszakos abroncsokkal szolgálni azoknak a sofőröknek, akik a nyári szezonon kívül is szeretnének utazni, viszont nem akarnak beruházni egy újabb speciális téligumi-szettre. A Continental VanContact 4Season nem csak független szakértők által hitelesített, egész éves biztonságot, hanem megnövekedett gazdaságosságot is nyújt az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően. A négyévszakos abroncs 14-17 colos felnikkel érhető el, és akár 210 km/órás sebességgel is használható.

Forrás az oldalon: https://www.continental.hu/car/media-services/newsroom/20200929-legjobb-valasztas-continental-vancontact-4season


20 of 85 News

"A legjobb választás" - A Continental VanContact 4Season végzett a promobil abroncstesztjének élén